AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rottner LETTERA 1 antracit

Zobraziť katalóg
Rottner LETTERA 1 antracit
5 1 hodnotení
Sejf do steny a do podlahy, vonkajší, rozmery 25 cm×35 cm×29 cm, hmotnosť 11.5kg, zámok elektronický na kód, antracitová farba
Kód:  ADSF011 Produktové číslo:  T04524 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rottner LETTERA 1 antracit

Jednoplášťový oceľový sejf Rottner LETTERA sa uplatní nielen v hotelových izbách. Dvere s hrúbkou 4 mm sú opatrené otvorom, kadiaľ môžete vhadzovať bankovky, mince či dokumenty bez nutnosti trezor otvárať. Veľkosť otvoru je 150 × 10 mm. Dvere spájajú s telom 2 mm široké stabilné pánty. Bezpečné uzamknutie zaručujú zámkovej čapy s priemerom 20 mm.

Veľký čitateľný displej vám pomôže pri práci sa trezorom. Trezor sa dá otvárať aj núdzovo, čo zaručuje dvojitú ochranu. Ponúka elektronické otváranie – master kód a núdzové otváranie – kľúčom. Vďaka veľkej klávesnici jednoducho nastavíte bezpečnostný kód na elektronickom displeji . Máte k dispozícii až 100 miliónov kombinácií pri použití až šesťmiestneho kódu a možnosť uloženia až ôsmich rôznych kódov. Elektronický zámok trezoru napájajú štyri 1,5 V batérie (nie sú súčasťou balenia). Na využitie v hoteli sa ponúka vyhotovenie so zjednoteným kľúčom pre viac sejfov a hlavným hotelovým kódom.

Jednoduché použitie a montáž

Nábytkový trezor má na zadnej stene a na dne pripravené štyri otvory na stabilné uchytenie. Montáž sa vykonáva najčastejšie do skríň. Montážny materiál je súčasťou balenia. Váha trezora je 11,5 kg, trezor sa dodáva v antracitovej farbe.

Hlavné prednosti trezora Rottner LETTERA

  • Robustné oceľové telo
  • Elektronický displej ponúka až 100 miliónov kombinácií
  • Predný otvor na malé predmety bez nutnosti otvorenia
  • Dvojitá bezpečnostná ochrana
  • Vonkajšie rozmery 250 × 350 × 270 mm
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Antracitová Hotovo!
Vonkajšia výška
25 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
29 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Antracitová Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška
25 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
29 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,5 kg Hotovo!

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška
24,5 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
34,5 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
21 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den Zajimalo by mě, zda li se zruší mnou nastavený kód při použití rezervniho klíče automaticky nebo až při stlačení reset tlačítka... Děkuji

Diskusia a poradňa k Rottner LETTERA 1 antracit
Príslušenstvo pre Rottner LETTERA 1 antracit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rottner LETTERA 1 antracit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rottner LETTERA 1 antracit.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií