AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rovus Spray mop XL sada 2 ks čistiacich vankúšikov

Zobraziť katalóg
Rovus Spray mop XL sada 2 ks čistiacich vankúšikov
5 1 hodnotení
Príslušenstvo – 2 náhradné návleky pre rozprašovač Rovus Spray mop XL, keď budete potrebovať vyčistiť väčší neporiadok, nemusíte prerušiť prácu, jednoducho vymeňte špinavé návleky za čisté a neporiadok odstránite za rekordne krátky čas, náhradné návleky sú vhodné na mokré alebo suché použitie a na všetky druhy podláh, môžu sa prať v práčke a sú opakovane použiteľné, zoberú viac prachu a nečistôt než iné mopy, sú super absorpčné na rýchlu absorpciu vody a vlhkosti, rýchlo schnú a preto nezanechávajú na podlahe žiadne stopy, jednoducho ich hodíte do práčky a môžete s nimi upratovať znova – tieto vankúšiky možno opakovane použiť až 120-krát
Kód:  ROVPR437 Produktové číslo:  7630054100437 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rovus Spray mop XL sada 2 ks čistiacich vankúšikov Predaj skončil

Rovus Spray mop XL sada 2 ks čistiacich vankúšikov

Sada dvoch čistiacich vankúšikov je nepostrádateľným pomocníkom pre mop Rovus Spray XL. Vankúšiky sú vyrobené z veľmi kvalitného mikrovlákna a vynikajú vysokou absorpciou vody aj vlhkosti. Zoberú oveľa viac prachu a nečistôt ako iné mopy a veľmi rýchlo tiež schnú. Na podlahe pritom nezanechávajú žiadne stopy, naopak jej zaručia dokonalý lesk. Vankúšiky môžete použiť na suchý aj mokrý spôsob a sú vhodné na všetky typy tvrdých podláh. Veľmi ľahko sa tiež vymieňajú a možno ich pohodlne prať v práčke. Čistiace vankúšiky je možné opakovane použiť, a to až 120krát.

Kľúčové vlastnosti sady 2 čistiacich vankúšikov Rovus Spray mop XL

  • Praktická sada 2 čistiacich vankúšikov
  • Kompatibilné s mopom Rovus Spray XL
  • Vyrobené z veľmi kvalitného mikrovlákna
  • Vynikajú vysokou absorpciou vody aj vlhkosti
  • Vankúšiky veľmi rýchlo schnú
  • Na podlahe nezanechávajú žiadne stopy
  • Možno použiť na suchý aj mokrý spôsob
  • Čistiace vankúšiky možno prať v práčke
  • Opakovane použiteľné, a to až 120krát
  • Farebné vyhotovenie: modré

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rovus Spray mop XL sada 2 čistících polštářků. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rovus Spray Mop XL Set mit 2 Reinigungspads. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rovus Spray Mop XL Set mit 2 Reinigungspads. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rovus Spray XL felmosó szett - 2 db felmosó párna.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií