AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rowenta Air Force 24V RH8570

Zobraziť katalóg
Rowenta Air Force 24V RH8570
4,3 31 hodnotení
Tyčový vysávač tyčový, nádoba 0.9l, hlučnosť 80dB, AIR FORCE cyklónová technológia, bez vrecka, 2 rýchlosti, prevádzka 45min, hlavica Delta Force
Kód:  ROWVB005 Produktové číslo:  RH8570 Stránky výrobcu

Rowenta Air Force 24V RH8570

Tento vysoko výkonný tyčový vysávač je vybavený unikátnou technológiou Air Force Cyclonic. Táto technológia zaisťuje vysoký sací výkon a zároveň stlačenie vysatých nečistôt v nádobe, takže môžete pokojne vysať celý byt bez nutnosti vysypania nádoby. Patentovaná sacia hubica Delta má zväčšené vzduchové kanály, ktoré majú optimálny tvar a umiestnenie. O omnoho lepšie vysávanie na ťažko prístupných miestach a efektívne čistenie kobercov a predložiek sa postará dvakrát výkonnejšia rotačná kefa. Bočné stierky zase zabezpečia extrémnu čistotu všetkých tvrdých podláh.

vypnuté
 Rowenta Air Force
 

Manipuláciu s vysávačom uľahčí jeho ergonomický držiak a XL násada, vďaka ktorej sa netreba ohýbať ani pri vysávaní v ťažko dostupných miestach.

vypnuté
 Rowenta Air Force
 

Navyše dokáže stáť sám a preto sa zmestí do akéhokoľvek kúta, kde bude vždy pripravený na okamžité použitie.

vypnuté
 Rowenta Air Force
 

Vysávač disponuje systémom, kde nepotrebujete vrecko, oddeľujúcim nečistoty do zásobníka s objemom 0,4 l. Ten je možné po ukončení vysávania ľahko vybrať a vyčistiť.

vypnuté
 Rowenta Air Force
 

Tento praktický tyčový vysávač vydrží pracovať na jedno nabitie až 45 min. Nabíjanie trvá 10 hodín.

vypnuté
 Rowenta Air Force
 

Patentovaná technológia Air Force Cyclonic sa pýši unikátnym dvojitým účinkom. Ten jednak oddeľuje nečistoty od vzduchu, a jednak udržuje saciu silu na veľmi vysokej úrovni.

vypnuté
 Rowenta Air Force
 

Delta hubica má zväčšené vzduchové kanály, ktoré majú optimálny tvar a umiestnenie. O oveľa lepšie vysávanie v ťažko dostupných miestach a efektívne čistenie kobercov a predložiek sa postará dvakrát výkonnejšia rotačná kefa. Bočné stierky zase zabezpečia extrémnu čistotu všetkých tvrdých podláh.

vypnuté
 Rowenta Air Force
 

 

 

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
25,5 cm Hotovo!
Výška
119 cm Hotovo!
Hĺbka
25 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,99 kg Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kolik má tento vysavač výkon?

Dobrý deň, objednávala som tovar cez internet, nedopatrením som ho objednala dobierkou, aj platbou cez sporopay, teda na pošte mám 2 ks vysávačov, ako mám ďalej postupovať pri zrušení dobierky. Ďakujem za radu.

Dobrý den, na obrázku uvádíte dopravu zdarma, ale v košíku je již doprava zpoplatněna! Jak to tedy je?

Dobry den, da se s nim vysavat pod posteli, prosim? Jde tolik polozit, aby hubice jeste vysavala? Diky

Dobry den, kolko stoji vymena baterie? Viem si ju vymenit aj sam? Dakujem Peter

Kolik prosim vazi

Dobrý den, potřebuji náhradní hadici k luxu Rowenta air force extreme 24V - poradíte mi prosím, kde ji seženu ? Děkuji

Diskusia a poradňa k Rowenta Air Force 24V RH8570
Príslušenstvo pre Rowenta Air Force 24V RH8570 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Air Force 24V RH8570. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Air Force 24V RH8570. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Air Force 24V RH8570. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta Air Force 24V RH8570.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií