Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET alzaplus segmenty sda v2

Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 18V RH8813WH

Zobraziť katalóg
Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 18V RH8813WH
4,8 5 hodnotení
Tyčový vysávač tyčový, samostatne stojaci, nádoba 0,5 l, 3 rýchlosti, AIR FORCE cyklónová technológia, huboice Delta Force, doba prevádzky 35 min., doba nabíjania 10 hod.
Kód:  ROWVB007 Produktové číslo:  RH8813WH Stránky výrobcu
Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 18V RH8813WH Predaj skončil

Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 18V RH8813WH

Rowenta Air Force Extreme je vysoko výkonný tyčový vysávač vybavený unikátnou technológiou AIR FORCE Cyclonic. Jej princíp spočíva v dokonale efektívnom oddelení nečistôt od vzduchu, čím udrží saciu silu na veľmi vysokej úrovni. Ultratenká hubica Delta veľmi uľahčuje vysávanie v rohoch a ťažko prístupných miestach, zatiaľ čo výkonná turbokefa so 6200 otáčkami za minútu je vyberateľná a uľahčuje tak čistenie. Vysávač má tri rýchlosti, aby ste mohli vždy zvoliť tú pravú pre rôzne typy povrchov. Nové lítiové akumulátory sa nabíjajú iba desať hodín, vydržia až 35 minút a majú dlhú životnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Tyčový bezvreckový vysávač
  • LED Delta Vision osvecujú vysávanú plochu
  • Zväčšené vzduchové kanály pre hubicu
  • Bočné stierky na extrémnu čistotu tvrdých podláh
  • Výkonná vyberateľná rotačná turbokefa - až 6200 ot./min
  • 3 rýchlosti
  • Vysoko efektívny systém Air Force Cyclonic technology
  • Nové lítiové akumulátory s dlhou životnosťou
  • Výdrž akumulátorov až 35 minút
  • Kapacita zásobníka 0,5 litra

Akumulátory:
LiIon 18 V

Hmotnosť:
3,21 kg

 

Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu
Tvrdé podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter, Penový filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
15 cm Hotovo!
Výška
75 cm Hotovo!
Hĺbka
27,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,21 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kde prosím seženu náhradní filtr do tohoto vysavače? Nebo alespoň jaký je to typ filtru? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, ztratili jsme adaptér (nabiječku) do tohoto vysavače. Je možné si ho objednat samostatně? Děkuji

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal, zda je možné po životnosti baterie ji vyměnit za novou a kolik je cena výměny? Děkuji

Dobrý den, nabízíte 18V vysavač a v popisku máte 25,2 V? Uvádíte takto zákazníky v omyl... 18V nemá potřebný výkon k vysávání, máme obě verze a je to velký rozdíl!

Diskusia a poradňa k Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 18V RH8813WH
Príslušenstvo pre Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 18V RH8813WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 18V RH8813WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 18V RH8813WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 18V RH8813WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 18V RH8813WH.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií