Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision RH8879WO

Zobraziť katalóg
Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision RH8879WO
4,7 15 hodnotení
Tyčový vysávač tyčový, nádoba 0.5l, 3 rýchlosti, AIR FORCE cyklónová technológia, výkonná rotačná turbokefa, hubica Delta, doba prevádzky 65min, doba nabíjania 6hod., LED osvetlenie
Kód:  ROWVB009 Produktové číslo:  RH8879WO Stránky výrobcu
Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision RH8879WO Predaj skončil

Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision RH8879WO

Rowenta Air Force Extreme Delta Vision je vysoko výkonný tyčový vysávač vybavený unikátnou technológiou AIR FORCE Cyclonic. Jej princíp spočíva v dokonale efektívnym oddelení nečistôt od vzduchu, čím udrží saciu silu na veľmi vysokej úrovni. Ultra tenká hubica Delta veľmi uľahčuje vysávanie v rohoch a ťažko prístupných miestach. LED diódy Delta Vision osvecujú vysávanú plochu, takže vždy perfektne na prácu vidíte. Vysávač má tri rýchlosti, aby ste mohli vždy zvoliť tú pravú pre rôzne typy povrchov. Nové lítiové akumulátory sa nabíjajú iba šesť hodín, vydrží až 65 minút a majú dlhú životnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Tyčový bezvreckový vysávač
  • LED Delta Vision osvecujú vysávanú plochu
  • Zväčšené vzduchové kanály na hubicu
  • Bočné stierky pre extrémne čistotu tvrdých podláh
  • Výkonný vyberateľný rotačná turbokefa - až 6200 ot/min
  • 3 rýchlosti
  • Vysoko efektívny systém Air Force Cyclonic technology
  • Nové lítiové akumulátory s dlhou životnosťou
  • Výdrž akumulátorov až 65 minút
  • Kapacita zásobníka 0,5 litra

Akumulátory:
LiIon 25,2 V

Hmotnosť:
3,29 kg

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
3,29 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je spotřeba energie tohoto vysavače při nabíjení?? Kolik stojí nová baterie?? Dá se sním vysát sedačka?? Díky

Zravím má ruční vysávání na sedačku např?? Nástavce do rohů atd?? Když píšete,že se nabíjí 5hodin,žere to hodně co se týká spotřeby elektřiny při nabíjení?? Díky Pavla

Jaká je kapacita baterie

Dobry den, zaujimalo by ma, ako dlho vydrzi vysavat pri najvyssom vykone a ci ma taktiez bezpamatovu technologiu ako teraz najnovsia rowenta zlto cierna za 202e ktoru ponukate. Dakujem pekne a budem rada, ak nebude odpoved typu: tieto udaje vyrobca neuvadza, tak neviete". Dakujem.

Diskusia a poradňa k Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision RH8879WO
Príslušenstvo pre Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision RH8879WO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision RH8879WO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision-RH8879WO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision-RH8879WO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta Air Force Extreme Li-Ion 25.2V Delta Vision RH8879WO.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií