Rowenta Aqua Excel Carpet WASHER 3 IN 1

Zobraziť katalóg
Rowenta Aqua Excel Carpet WASHER 3 IN 1
Víceúčelový vysavač 21kPa, nádoba 9/14l, dvojitá nádrž na vodu a šampón, hlučnost 84dB, suché i mokré vysávání, bezsáčkový/ bezsáčkový, funkce foukání vzduchu, výměnné hubice classic/ na čalounění/ štěrbinová/ kartáč/ na vodu, kabel 5m
Kód:  EAD1110c Produktové číslo:  RU631201 Stránky výrobcu
Rowenta Aqua Excel Carpet WASHER 3 IN 1 Predaj skončil

Rowenta Aqua Excel Carpet WASHER 3 IN 1

ROWENTA Aqua Excel Carpet WASHER 3 in 1 je moderní vysavač, který si kromě běžných funkcí bere na svá bedra také některé další výkony, díky kterým si ho velmi oblíbíte. Jednou z těchto vlastností je zcela jistě také funkce mytí koberců, která je velmi efektivní a díky dvojité nádrži na vodu a šampón snadná a rychlá. S tím souvisí také možnost výběru suchého a mokrého vysávání. Každý s typů využívá vlastní nádobu o objemu 9 pro suché a 14 pro mokré vysávání. Kromě toho je velmi praktickou funkcí také foukání vzduchu. Tento vysavač však vyniká především v jiné oblasti -  a tou je početné příslušenství. V balení najdete velkou hubici, malou hubici na praní koberců, hubici na čalounění, hubici na vysávání vody, kartáč na nábytek, štěrbinový nástavec, kartáč na podlahy a koberce a také nástavec na čištění radiátorů. Oceníte také dlouhý napájecí kabel a zajímavé barevné provedení.

Parametry a specifikace:

Typ:

bezsáčkový pro mokré
sáčkový pro suché

Maximální příkon:
1400 W

Sací podtlak:
21 kPa

Objem nádoby na nečistoty:
pro mokré: 9l
pro suché: 14 l

Regulace tahu:
mechanická

Vybavení:
velká hubice
malá hubice na praní koberců
hubice na vysávání vody
hubice na čalounění
kartáč na nábytek
štěrbinový nástavec
kartáč na podlahy a koberce
nástavec na čištění radiátorů

Délka napájecího kabelu:
5 m

Hlučnost:
84 dB

Specifické funkce:
Funkce foukání
Funkce praní koberce
Naviják přívodního kabelu
Dvojitá nádrž na vodu a šampón

Rozměry:
35 x 40 x 53cm

Hmotnost:
9,3 kg

Barevné provedení:
bílo-zelené

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!
Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!
Typ filtra
Vodný filter Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
5 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Vodný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 400 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
84 dB Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rowenta Aqua Excel Carpet WASHER 3 IN 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Aqua Excel Carpet WASHER 3 IN 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Aqua Excel Carpet WASHER 3 IN 1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Aqua Excel Carpet WASHER 3 IN 1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta Aqua Excel Carpet WASHER 3 IN 1.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií