Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rowenta Aquaperfect Soft EP9300D0

Zobraziť katalóg
Rowenta Aquaperfect Soft EP9300D0
5 1 hodnotení
Epilátor epilácia chĺpkov od 0.5mm, technológia Soft Sensation pre okamžité potlačenie bolesti, umývateľná hlava, mokré i suché použitie
Kód:  EAT2121l Produktové číslo:  EP9300D0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta Aquaperfect Soft EP9300D0

Rowenta Aquaperfect Soft EP9300D0 predstavuje unikátne riešenie pre efektívny boj s nežiaducimi chĺpkami. Šikovný prístroj ponúka technológiu Soft Sensation pre okamžité potlačenie bolesti a praktický nástavec na podpazušie pre jemnejšiu a komfortnejšiu epiláciu. Epilátor spoľahlivo pohltí aj tie najkratšie chĺpky už v dĺžke od 0,5 milimetrov. Inovatívny vibračný systém dokáže vyvinúť až 1 400 mikroimpulzov za sekundu, ktoré pôsobia hlboko v pokožke, a preto je epilácia takmer bezbolestná. Vďaka systému Wet & Dry môžete epilátor používať aj pod vodou. Pokožka bude uvoľnená a zvláčnená s otvorenými pórmi, čo epiláciu spríjemní. Odnímateľnú holiacu hlavicu možno ľahko opláchnuť a očistiť pod vodou. Epilácia bude tak 100% hygienická a pohodlná.

Ergonomická výkyvná hlava sa perfektne prispôsobuje všetkým tvarom na vašej pokožke a zaisťuje tak optimálny uhol pri epilácii ťažko dostupných a citlivých miest. Efekt Tensor navyše napína pokožku pre jemnú epiláciu
bez ťahania a zabraňuje tak jej nežiaducemu podráždeniu. Oceníte tiež praktické bezšnúrové použitie až po dobu 40 minút.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:

Epiláciu celého tela

Ďalšie vlastnosti:
Výmenná a umývateľná hlavica pre maximálny komfort a hygienu
Zaistí epiláciu aj tých najjemnejších a najkratších chĺpkov (0,5 mm) od korienkov
Patentovaná technológia Soft Sensation okamžite potláča bolesť
Systém Wet & Dry pre použitie pod vodou uvoľňuje pokožku a znižuje bolesť
Ochrana a rešpekt pokožky
Intenzívne svetlo pomáha odhaliť aj najkratšie chĺpky
Bezšnúrové použitie 40 minút
Efekt Tensor - napína pokožku pre jemnú epiláciu bez ťahania a zabraňuje tak podráždeniu pokožky
Ergonomická výkyvná epilačná hlava pre epiláciu ťažko
Veľká epilačná hlava pre rýchlu epiláciu vďaka veľkému pokrytiu pokožky (3,2 cm2)


Dodávané príslušenstvo:
Nadstavec na podpazušie pre jemnejšiu a ľahšiu epiláciu

Farba:
Modrá a biela

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Masážny nadstavec Hotovo!
Počet pinziet
24 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Napájanie
Akumulátor Hotovo!

Vybavenie a funkcie

Obsah balenia
Masážny nadstavec Hotovo!

Vlastnosti

Počet pinziet
24 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,prosím Vás, píšete, že epilátor je akumulátorový, nicméně jsem se chtěla zeptat, zda je ho možné používat i při nabíjení v síti? Tj. je nutné mít pro použití nabitý akumulátor nebo postačuje mít strojek v zásuvce? Děkuji

Diskusia a poradňa k Rowenta Aquaperfect Soft EP9300D0
Príslušenstvo pre Rowenta Aquaperfect Soft EP9300D0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Aquaperfect Soft EP9300D0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Aquaperfect Soft EP9300D0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Aquaperfect Soft EP9300D0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta Aquaperfect Soft EP9300D0.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií