Rowenta CF5710F0 Instant Straight Elite

Zobraziť katalóg
Rowenta CF5710F0 Instant Straight Elite
4,0 7 hodnotení
Žehliaca kefa – ionizačná, keramický turmalínový povrch, profesionálna teplota 210°C, LCD displej, ukazovateľ teploty, dĺžka kábla 1.8m, 360° otočný kábel, funkcia automatického vypnutia
Kód:  ROWZV010 Produktové číslo:  CF5710F0 Stránky výrobcu

Rowenta CF5710F0 Instant Straight Elite

Túžite po hladkých a rovných vlasoch, ale máte strach z poškodenia? S unikátnou žehliacou kefou Rowenta CF5710F0 Instant Straight Elite zachováte zdravie svojich vlasov aj pri každodennom používaní. Široká plocha kefy narovná vlasy už s prvým ťahom. Nahrievanie štetiny a keramický turmalínový povrch sú k vlasovým vláknam veľmi šetrné, takže sa nemusíte báť ani zničenia vlasov. Generátor iónov eliminuje statickú elektrinu a nežiaduce strapatenie. Vďaka kefe Rowenta Instant Straight Elite jedným prirodzeným pohybom vlasy učešete aj vyžehlíte, a perfektný účes vám vydrží celý deň.

Kľúčové vlastnosti žehliacej kefy Rowenta CF5710F0 Instant Straight Elite

  • Kombinuje v sebe žehlenie a česanie
  • Šetrí čas a jednoducho sa používa
  • Nahrievanie štetiny a keramický povrch sa starajú o vlasy
  • Vďaka generátoru iónov vlasy neelektrizujú
  • Žehliaca kefa Rowenta zanechá vaše vlasy lesklé a zdravé
  • Má funkciu automatického vypnutia

Lesklé rovné vlasy ľahko a rýchlo

Žehliaca kefa od spoločnosti Rowenta ponúka optimálnu teplotu 210 °C, ktorá je vhodná pre všetky typy vlasov. Má digitálny displej, otočnú šnúru a ergonomický tvar, aby žehlenie bolo pre vás čo najpohodlnejšie. Jednoduché a rýchle používanie oceníte pri každej príležitosti. Navyše vďaka unikátnym technológiám a keramickým štetinám budú vaše vlasy po použití kefy Instant Straight Elite lesklé, hebké a oslnivo žiarivé.

Parametre a špecifikácia

Farba
Hnedá Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika, Turmalín Hotovo!
Max. teplota
210 °C Hotovo!
Min. teplota
210 °C Hotovo!
Príkon
35 W Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Vlastnosti

Materiál žehliacej plochy
Keramika, Turmalín Hotovo!
Max. teplota
210 °C Hotovo!
Min. teplota
210 °C Hotovo!
Príkon
35 W Hotovo!

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla
1,8 m Hotovo!
Farba
Hnedá Hotovo!

Vlastnosti hrebeňov a kief

Vlastnosti hrebeňa/kefy
Antistatická, Na styling, Elektronický Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Všetky typy vlasov Hotovo!

Typy štetín

Typ štetín
Kombinované Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,kolik kartac vazi?dekuji.

Diskusia a poradňa k Rowenta CF5710F0 Instant Straight Elite
Príslušenstvo pre Rowenta CF5710F0 Instant Straight Elite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta CF5710F0 Instant Straight Elite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta CF5710F0 Sofortglättung Elite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta CF5710F0 Instant Straight Elite.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií