AlzaPlus SDA sk

Rowenta CF6220F0 Express Air Brush

Zobraziť katalóg
Rowenta CF6220F0 Express Air Brush
4,9 12 hodnotení
Žehliaca kefa – teplovzdušná, 2v1 vysúša a súčasne narovnáva mokré vlasy, príkon 900W, technológia Thermo Control, 3 nastavenia teploty, studený vzduch, 3D vysúšací účinok, systém generátora iónov, vyhrievané štetiny, 360° otočný kábel, dĺžka kábla 1.8m, cestovné puzdro
Kód:  ROWCF220 Produktové číslo:  CF6220F0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta CF6220F0 Express Air Brush

Logo Rowenta

Rowenta Express Air Brush CF6220F0

Vysúšacia kefa Rowenta 2 v 1 – vysúša a zároveň žehlí

Teplovzdušná vysúšacia kefa Rowenta Express Air Brush 2 v 1 sa postará o rýchle vysúšanie vlasov, ktoré súčasne žehlí a dodáva im dokonale hladký a lesklý vzhľad. Mokré vlasy teraz môžete v jednom kroku vysušiť a zároveň narovnať a vytvoriť tak v priebehu chvíľky skvelý účes. Sušič je navyše vybavený generátorom iónov, ktorý dodá vášmu účesu žiarivý lesk a dokonalú hebkosť na dotyk.

Rowenta CF6220F0

Rýchly styling bez kompromisov

Teplovzdušná kefa Rowenta je skvelý stylingový nástroj s 3D vysúšacím účinkom, ktorý ľahko a rýchlo vysuší mokré vlasy. Počas česania ich nielen narovná bez straty objemu, ale dodá im aj úžasný lesk.

Rowenta CF6220F0

Šetrné narovnávanie

Technológia Thermo Control vďaka konštantnému teplu ochráni vaše vlasy a zaručí ich efektívne narovnanie. Sieť rozčesávacích a vyhrievaných štetín vlasy optimálne napína, vďaka čomu dochádza k ich dokonalému vyhladeniu.

Rowenta CF6220F0

Ionizátor pre žiarivý lesk

Kefa je vybavená generátorom iónov, ktorý vlasy počas úpravy hydratuje a obmedzuje statickú elektrinu, vďaka čomu zamedzuje ich krepovateniu. Výsledkom sú hladké a poddajné vlasy obohatené o žiarivý lesk.

Rowenta CF6220F0

Ergonomický dizajn

Vďaka vylepšenému ergonomickému dizajnu s prirodzeným úchopom sa kefa Rowenta Express Air Brush ľahko používa. Navyše je vybavená otočným káblom o 360° pre maximálne pohodlie a voľnosť pohybu.

Rowenta CF6220F0

Cestovné puzdro

Kompaktný dizajn kefy zaručí maximálny komfort počas používania. Súčasťou balenia je praktické cestovné puzdro, ktoré umožní jednoduché a bezpečné skladovanie prístroja na cestách.

10 rokov opraviteľný výrobok

10 rokov opraviteľný výrobok

Výrobky značky Rowenta sú vysoko kvalitné. Ak sa však s výrobkom niečo stane, výrobca garantuje opraviteľnosť 10 rokov. Viac informácií nájdete tu.

Vysoušecí kartáč Rowenta 2v1 lifestyle
Vysoušecí kartáč Rowenta 2v1
Vysoušecí kartáč 2v1

Technická špecifikácia

  • Nastavenie teploty: 3
  • Povrch: keramika
  • Funkcie: ohrievanie a fúkanie
  • Farba: biela

Funkcie

  • Nastavenie teploty podľa typu vlasov: ÁNO
  • Prúd studeného vzduchu: NIE
  • Ionizátor: ÁNO
  • 360° otočný kábel: ÁNO
  • Odnímateľná zadná mriežka: ÁNO

Parametre a špecifikácia

Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!
Displej
Bez displeja Hotovo!
Farba
Biela, Ružová Hotovo!

Vlastnosti

Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!

Ostatné

Farba
Biela, Ružová Hotovo!

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Otocnym prepinacem se reguluje pouze teplota, nebo i rychlost proudeni vzduchu?

Prosím jaký je rozdíl mezi tímto a Rowenta CF5820F0 Power Straight?

Hodí se tento kartáč i na krátké vlasy ?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak se dá uplatnit výše zmíněná akce na vyzkoušení. Děkuji

Dobrý den, platí ještě akce na kartáč Rowenta CF6220FO 45 dní na vyzkoušení a do kdy? Děkuji za odpověď Šmolíková.

Pro jaké vlasy jsou jednotlivé stupně na kartaci?

Funguje žehlička aj samostatne bez fénu alebo je určená len pre mokré vlasy?

Diskusia a poradňa k Rowenta CF6220F0 Express Air Brush
Príslušenstvo pre Rowenta CF6220F0 Express Air Brush Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta CF6220F0 Express Air Brush. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta CF6220F0 Express Air Brush. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta CF6220F0 Express Air Brush. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta CF6220F0 Express Air Brush.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií