Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rowenta CF7352E0 Elite Handy Wet & Dry

Zobraziť katalóg
Rowenta CF7352E0 Elite Handy Wet & Dry
4,7 7 hodnotení
Žehlička na vlasy – profesionálna, „Ultrashine NANO ceramic“ povrch, rozmery žehliacich dosiek 2.5×9cm, 6 pozícií nastavenia teploty 130 až 230°C, nahriatie do 30s, použitie na mokré aj suché vlasy, pre všetky typov vlasov, odparovací systém Wet & Dry, LED dispej, easy press systém, bezpečnostný uzamykací systém, otočný kábel
Kód:  ROWZVL10 Produktové číslo:  CF7352E0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta CF7352E0 Elite Handy Wet & Dry

Rowenta CF7352 Elite Handy Wet & Dry

Rowenta CF7352E0 Elite Handy Wet & Dry je vybavená niekoľkými unikátnymi technológiami. Výnimočná je svojou schopnosťou žehliť aj mokré vlasy vďaka špeciálnemu odparovaciemu systému. Nemusíte teda vlasy fénovať alebo čakať až uschnú. Žehlička je vybavená plávajúcimi doskami, ktoré zaistia rovnomerný tlak pôsobiaci na vlasy. Zamedzí tak ich lámaniu a pomôže k perfektnému výsledku. Dosky majú Ultrashine NANO ceramic povrch pre lepší kontakt medzi vlasmi a žehliacou plochou. Obsahujú kombináciu keratínu a turmalínu pre extra silné a žiarivo lesklé vlasy. Rozmer žehliacich dosiek je 2,5 × 9 cm. 

Vybrať si môžete zo 6 úrovní nastavenia teploty od 130 °C do 230 °C prehľadne zobrazených pomocou LED indikátorov. Samotné nahriatie žehličky trvá len 30 sekúnd, takže nebudete musieť čakať. Pre vyšší komfort každodenného používania je žehlička vybavená otočnou šnúrou. Vyššiu bezpečnosť zabezpečuje uzamkýnací systém.

Kľúčové vlastnosti

  • Odparovací systém
  • Pohyblivé dosky
  • Použitie keratínu a turmalínu
  • Široké rozpätie teplôt od 130 °C do 230 °C
  • Rýchle nahriatie za 30 s
  • Otočná šnúra

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Displej
Bez displeja Hotovo!
Funkcie
Rýchlonahrievanie, Regulácia teploty, Svetelná signalizácia chodu Hotovo!

Ostatné

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má žehlička ionizaci? A je vhodná i na vlny?

Diskusia a poradňa k Rowenta CF7352E0 Elite Handy Wet & Dry
Príslušenstvo pre Rowenta CF7352E0 Elite Handy Wet & Dry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta CF7352E0 Elite Handy Wet & Dry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta CF7352E0 Elite Handy Wet & Dry. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta CF7352E0 Elite Handy Wet & Dry. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta CF7352E0 Elite Handy Wet & Dry.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií