AlzaBoxy Q1 PET

Rowenta CV5516F0 Starla

Zobraziť katalóg
Rowenta CV5516F0 Starla
4,9 15 hodnotení
Fén na vlasy s ionizátorom, príkon 2100 W, ionizácia a studený vzduch, počet rýchlostí 2, počet teplôt 3, koncentrátor, dĺžka prívodného kábla 1.8 m, farba fialová
Kód:  ROWCV828 Produktové číslo:  CV5516F0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta CV5516F0 Starla

Tefal header

Rowenta Starla CV5516

Rýchle a účinné sušenie vlasov

Ľahký a ergonomický fén Rowenta Starla CV5516 v elegantnom fialovom vyhotovení vďaka vysokému výkonu zaistí rýchle vysušenie vlasov s vynikajúcim leskom a hebkosťou vďaka ionizačnej technológii. Dve rýchlosti a tri nastavenia teploty vám umožnia upravovať prúd vzduchu a jeho teplotu a poskytnú šesť rôznych možností, vďaka ktorým získate dokonalú kontrolu nad úpravou účesu. Pre maximálny komfort je sušič vlasov vybavený dlhou prívodnou šnúrou a praktickým závesným pútkom pre jednoduché skladovanie.



Ionizační technologie

Ionizačná technológia

Ionizácia zaisťuje rovnomernú a účinnú distribúciu iónov po celej dĺžke vlasu. Ióny uzatvárajú povrch vlasov, vďaka čomu sa nevysušujú a navyše získajú oslnivý lesk a taktiež hebkosť. Takisto zabraňujú elektrizovaniu pre jednoduchú úpravu účesu.

Príkon 2 100 W

Efektívne fénovanie

Kvalitný motor s vysokým príkonom 2 100 W vám pomôže dosiahnuť dokonalý vzhľad za minimum času.

6 možností nastavenia

6 možností nastavenia fénu Rowenta CV5516F0 Starla

Pomocou ovládacích tlačidiel jednoducho nastavíte 2 úrovne rýchlosti a 3 stupne teploty a prispôsobíte tak prúd vzduchu na mieru vášmu typu vlasov alebo účesu.

Koncentrátor

Precízna úprava účesu

Súčasťou súpravy je koncentrátor, ktorý sa postará o presné vysúšanie vlasov a dokonalú finálnu úpravu účesu.

Odnímatelná mřížka

Jednoduchá údržba fénu Rowenta CV5516F0 Starla

Vďaka odnímateľnej mriežke je zaistené jednoduché čistenie, ktoré zabezpečí dlhodobú životnosť spotrebiča a jeho maximálny výkon.

1,8m napájecí kabel

Pohodlná manipulácia

Pre väčšie pohodlie počas používania je fén Rowenta CV5516F0 Starla vybavený napájacím káblom s dĺžkou 1,8 metrov, ktorý vám umožní väčšiu slobodu pohybu.

Závesné pútko

Bezproblémové skladovanie

Súčasťou sušiča Rowenta vlasov je praktické závesné pútko, ktoré zaistí jeho ľahké skladovanie.

Technická špecifikácia

  • Príkon: 2 100 W
  • Napätie: 220 – 240 V
  • Nastavenie rýchlosti: 2
  • Nastavenie teploty: 3
  • Dĺžka napájacieho kábla: 1,8 m
  • Hmotnosť: 0,775 kg
  • Farba: Fialová

Funkcie

  • Ionizačná technológia: ÁNO
  • Prúd studeného vzduchu: ÁNO
  • Koncentrátor: ÁNO
  • Závesné pútko: ÁNO
  • Odnímateľná zadná mriežka: ÁNO

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rowenta CV5516F0 Starla Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta CV5516F0 Starla. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta CV5516F0 Starla. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta CV5516F0 Starla. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta CV5516F0 Starla.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií