Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Rowenta CV7811F0 HAIR DRYER PRE AC Aqua

Zobraziť katalóg
Rowenta CV7811F0 HAIR DRYER PRE AC Aqua
Fén na vlasy – 2200W, 3 stupne nastavenia teploty, 2 stupne regulácie výkonu, AC motor, funkcia studeného vzduchu, koncentrátor vzduchu, turmalínová mriežka výstupu vzduchu, závesné pútko, šnúra 1.8m
Kód:  ROWFV011 Produktové číslo:  CV7811F0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta CV7811F0 HAIR DRYER PRE AC Aqua Predaj skončil

Rowenta CV7811F0 HAIR DRYER PRE AC Aqua

Praktický fén na vlasy Rowenta s príkonom 2200 W skvele vysuší vaše vlasy a vďaka turmalínovej mriežke na výstup vzduchu aj vlasy chráni a pomáha ich udržiavať zdravé a lesklé.  Fén umožňuje nastaviť 3 stupne teploty vzduchu a tiež 2 stupne výkonu pre pomalšie alebo rýchlejšie sušenie vlasov. Prednosťou fénu je výkonný AC motor a tiež funkcia studeného vzduchu a možnosť využitia koncentrátora prúdu vzduchu. Vďaka závesnému pútku fén jednoducho kdekoľvek zavesíte a máte ho vždy po ruke.

Kľúčové vlastnosti

  • Možnosť nastavenia teploty
  • 2 stupne výkonu
  • AC motor
  • Funkcia studeného vzduchu
  • Koncentrátor vzduchu
 

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Studený vzduch Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Počet teplôt
3 Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,8 m Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Studený vzduch Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžu vědět hmotnost tohoto fénu, Děkuji

Diskusia a poradňa k Rowenta CV7811F0 HAIR DRYER PRE AC Aqua
Príslušenstvo pre Rowenta CV7811F0 HAIR DRYER PRE AC Aqua Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta CV7811F0 HAIR DRYER PRO AC Aqua. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta CV7811F0 FON FÜR AC Aqua. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta CV7811F0 FON FÜR AC Aqua. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta CV7811F0 HAIR DRYER PRO AC Aqua.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií