Rowenta CV9620F0 Ultimate Pro Digital

Zobraziť katalóg
Rowenta CV9620F0 Ultimate Pro Digital
4,8 5 hodnotení
Fén na vlasy s ionizátorom, s difuzérom, príkon 2300 W, ionizácia a studený vzduch, počet rýchlostí 3, počet teplôt 3, difuzér, koncentrátor a pútko na zavesenie, dĺžka prívodného kábla 2.8 m, farba čierna
Kód:  ROWFE239 Produktové číslo:  CV9620F0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta CV9620F0 Ultimate Pro Digital

Rowenta logo

Rowenta Ultimate Pro Digital

Fén na vlasy Rowenta Ultimate Pro DIGITAL CV9620F0

Bezkefový digitálny fén na vlasy Rowenta Ultimate Pro Digital sa postará o profesionálne výsledky vysúšania vďaka vysokému výkonu digitálneho motora s tichým chodom a odolnej konštrukcii s dlhou životnosťou. Fén na vlasy disponuje radom stylingových funkcií vrátane ionizácie a starostlivého nastavenia, vďaka čomu vaše vlasy získajú jedinečný vzhľad a perfektný lesk. Na výber máte z dvoch veľkostí hubice koncentrátora so šírkou 6 mm pre mimoriadnu precíznosť a tvarovanie ofín a 9 mm pre bohatý objem.


Digitálny motor

Digitálny motor s dlhou životnosťou

Vďaka digitálnemu bezkefovému motoru docielite profesionálne výsledky vysúšania. Oproti ostatným fénom na vlasy Rowenta s AC motorom je tento o 20 % ľahší a ponúka 4× tichší chod a dlhšiu životnosť.

6 nastavení výkonu a teploty

Nastavenie výkonu

Na ovládacom paneli pohodlne nastavíte 3 stupne rýchlosti a 3 stupne teploty vysúšania. Vďaka tomu môžete regulovať prúd vzduchu a teplotu pre maximálnu kontrolu nad stylingom.

Ionizácia

Oslňujúci lesk vlasov

Ionizačná technológia, ktorá vyžaruje milióny iónov, dokonale hydratuje vlasy, odstraňuje z nich statickú elektrinu a zamedzuje ich krepovateniu. Vďaka tomu zostanú krásne hladké a zaujmú oslnivým leskom.

Prúd studeného vzduchu

Dlhodobá fixácia účesu

Prúd chladného vzduchu perfektne zafixuje účes a zaistí jeho dlhú výdrž aj bez použitia stylingových prípravkov.

Advanced Care

Chráni prirodzenú krásu

Technológia Advanced Care kontroluje ideálne nastavenie teploty a prúdu vzduchu, vďaka čomu sa postará o maximálnu ochranu farbených vlasov a vlasov náchylných na poškodenie.

Závesné pútko

Ľahké uloženie

Fén na vlasy je vybavený praktickým závesným pútkom, ktoré zaistí jeho ľahké uloženie.

Opraviteľný produkt – 10 rokov

Opraviteľný produkt – 10 rokov

Rowenta pri tomto výrobku garantuje rýchle a lacné dodanie náhradných dielov počas 10 rokov a 6 500 servisných stredísk na celom svete.

Bezkefový digitálny fén na vlasy
Difúzor

Technická špecifikácia

  • Príkon: 2 300 W
  • Intenzita sušenia: 5,53 g/min
  • Rýchlosť vzduchu: 150 km/h
  • Nastavenie rýchlosti/teploty: 6
  • Hlučnosť: 81 dB
  • Typ motora: digitálny
  • Dĺžka napájacieho kábla: 2,8 m
  • Farba: čierna a medená

Funkcie

  • Prúd studeného vzduchu: ÁNO
  • Difúzor: ÁNO
  • Generátor iónov: ÁNO
  • Odnímateľná zadná mriežka: ÁNO
  • Závesné pútko: ÁNO

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, tlačítko na studený vzduch se musí držet nebo lze přepnout bez nutnosti stálého držení? Dekuji

Diskusia a poradňa k Rowenta CV9620F0 Ultimate Pro Digital
Príslušenstvo pre Rowenta CV9620F0 Ultimate Pro Digital Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta CV9620F0 Ultimate Pro Digital. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta CV9620F0 Ultimate Pro Digital.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií