PET Aplikace

Rowenta Elite Keratin Shine Ionic hot air brush CF8252F0

Zobraziť katalóg
Rowenta Elite Keratin Shine Ionic hot air brush CF8252F0
4,8 4 hodnotení
Kulmofén 1200W, 2 stupne nastavenia teploty, 2 stupne prúdenia vzduchu, okrúhla kefa 22/38mm, nadstavec na koncentráciu vzduchu, hrebeň pre zväčšenie objemu, hrebeň pre rozčesávanie
Kód:  ROWKF002 Produktové číslo:  CF8252F0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta Elite Keratin Shine Ionic hot air brush CF8252F0 Predaj skončil

Rowenta Elite Keratin Shine Ionic hot air brush CF8252F0

Ionizácia pre vlasy plné žiarivého lesku

Rowenta Elite Keratín Shine Ionic CF8252F0 je výkonná kulma určená properfektní styling dlhých a stredne dlhých vlasov. Disponuje funkciou ionizácie, ktorá šetrne stará o váš účes. Vlasy budú lesklé, hebké a bez statickej elektriny. "Keratin & Shine" povrch je tvorený jedinečnou kombináciou keratínu a turmalínu pre žiarivo lesklé vlasy. Keratín pre silu a pružnosť, turmalín s ionizáciou pre lesk a elimináciu statickej elektriny.

Nástavce pre jednoduché, kreatívne účesy

Výhodou je 5 praktických nástavcov, s ktorými hravo vytvoríte vždy dokonalú vizáž. Pre maximálny objem a vyfúkaný vzhľad môžete využiť veľký okrúhla kefa s keramickým povrchom o priemere 38 mm. Príslušenstvo tiež obsahuje nadstavec na koncentráciu vzduchu, hrebeň pre zväčšenie objemu alebo hrebeň na jednoduché rozčesávanie. Vybrať si môžete z 2 rôznych úrovní teploty aj rýchlosťou prúdenia vzduchu. Ešte šetrnejšie starostlivosť a lepšiu fixáciu zaistí prúd studeného vzduchu. Manipuláciu vám uľahčí otočný kábel. Kulmu dá dobre uskladniť do špeciálneho puzdra.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Ionizačná kulma na vlasy

Určené pre:
Styling stredne dlhých a dlhých vlasov

Príkon:
1200 W

Počet nástavcov:
5

Počet rýchlostí:
2

Ďalšie vlastnosti a funkcie:
Ionizácia
Eliminuje statickú elektrinu
Studený vzduch pre fixáciu účesu
Otočná šnúra s dĺžkou 1,8 m

Balenie obsahuje:
Rowenta Elite Keratín Shine Ionic hot air brush CF8252F0
Okrúhla kefa s povrchom Keratín Shine pre tvarovanie účesu (priemer 38 mm)
Nástavec na koncentráciu vzduchu pre sušenie vlasov
Malý kefa (priemer 22 mm) pre kratšie vlasy
Veľký guľatý kefa s keramickým povrchom o priemere 38 mm
Hrebeň pre zväčšenie objemu
Hrebeň pre rozčesávanie
Puzdro na uloženie
Otočná šnúra pre jednoduchú manipuláciu

Farba:
Čierna

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rowenta Elite Keratin Shine Ionic hot air brush CF8252F0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Elite Keratin Shine Ionic hot air brush CF8252F0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Elite Putz Ionic Keratin Warmluftbürste CF8252F0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Elite Putz Ionic Keratin Warmluftbürste CF8252F0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta Elite Shine ionos keratin forró levegő ecset CF8252F0.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií