AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

Rowenta EP8060F0 Skin Respect

Zobraziť katalóg
Rowenta EP8060F0 Skin Respect
3,0 1 hodnotení
Epilátor wet&dry, 24 masážních kuliček, 24 pinzet, rychlonabíjení 1h pro bezšňůrové použití 40min, 6 nástavců: ergonomická výkyvná epilační hlava, výměnná a omyvatelná holicí hlava, nástavec pro citlivou epilaci podpaží, jemný nástavec pro oblast bikin, nástavec na holicí hlavu pro zastřihnutí linie bikin, peelingový nástavec proti zarůstání chloupků, pouzdro na uložení, čistící kartáček
Kód:  ROWEP006 Produktové číslo:  EP8060F0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta EP8060F0 Skin Respect

Moderný epilátor Rowenta Skin Respect je nielen vysokoúčinný, ale aj maximálne šetrný k vašej pokožke

Názov Skin Respect napovedá, že je epilácia ohľaduplná k vašej pokožke a to vďaka inovatívnej technológii, s ktorou sa budete cítiť dobre ako počas epilácie, tak po nej. Epilátor minimalizuje podráždenie pokožky, redukuje pálenie aj červené bodky a znižuje riziko zarastania chĺpkov. Nemusíte sa uspokojiť s kompromisom - tento epilátor od Rowenty v sebe spája to najlepšie. Môžete ho používať aj pod vodou a jeho jemná, k pokožke citlivá epilačná hlava, vám celú epiláciu spríjemní.


Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - přesné pinzety
Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - naváděcí systém

Doprajte si epiláciu s rýchlymi a dlhotrvajúcimi výsledkami

Pomocou technológie vysokopresných pinziet odstraňuje epilátor Rowenta Premium Skin Respect aj najkratšie chĺpky (dlhé 0,5 mm) precízne a bez pretrhnutia. Táto technológia dokáže pinzety doširoka roztvoriť pri optimálnom tlaku.
Jediný raz prejdite pokožku a vďaka systému navádzania chĺpkov do pinziet sa spoľahnite na dokonalú účinnosť. Veľká aktívna epilačná plocha optimálne pokryje povrch pokožky tak, aby naraz odstránila čo najvyšší počet chĺpkov. Epilátor nakláňajte podľa potreby, je totiž vybavený exkluzívnym senzorom kriviek tela, s ktorým je účinný vo všetkých uhloch. Prispôsobí sa tvarom vášho tela na pohodlnejšiu epiláciu s maximálnym efektom.


Technológia Skin Respect rozmazná vašu pokožku

Nová, hladká hlava z klzkého materiálu lepšie kĺže po pokožke, čo vedie k menšiemu treniu a vďaka tomu menšiemu podráždeniu pokožky. Epilátor tak redukuje nevzhľadné červené bodky a predchádza ďalším typom poškodenia pokožky vrátane zarastania chĺpkov. Špeciálny valček spolu s masážnym systémom uvoľňuje pokožku a navodzuje počas epilácie príjemný, upokojujúci pocit. Pinzety sú vysokohygienické a samozrejme dermatologicky testované. Sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá nezachytáva nečistoty a zamedzuje šíreniu baktérií a iných nežiaducich látok. Na skutočne perfektné výsledky a hladkú pokožku bez podráždenia ponúka Rowenta Skin Respect tiež funkciu optimálnej rýchlosti rotácie Dermo Protect. Tá optimalizuje pomer medzi epilačným výkonom a počtom epilačných záberov.

Epilátor Rowenta EP8060F0 - technologie Skin Respect

Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect wet & dry

Epilácia na mokro aj na sucho

Voda má ochranné, upokojujúce a relaxačné vlastnosti, vďaka ktorým znižuje trenie, obmedzuje podráždenie a začervenanie pokožky. Skúste preto epilátor Skin Respect používať priamo vo vani alebo pod sprchou. Je to ešte pohodlnejšie a šetrnejšie.

Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - režim soft

Soft režim

Na epiláciu citlivých partií aktivujte režim Soft s nižšou rýchlosťou rotácie. Vďaka nemu bude pokožka menej podráždená. Aby nedošlo k tvorbe zápalových procesov, sú nehrdzavejúce pinzety 100 % hygienické.

Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - bez šňůry

Žiadny kábel

Nemusíte si manipuláciu komplikovať nepraktickým káblom - používajte epilátor Rowenta kdekoľvek podľa potreby.

Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - rychlé nabití

Rýchle nabitie, dlhá prevádzka

Epilátoru stačí hodina nabíjania a môžete ho mať zapnutý až 40 minút. Prevádzku zaisťuje kvalitná lítiová batéria s dlhou životnosťou.


Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - hladký povrch

Rozlúčte sa s pálením a červenými bodkami

Jemná hlava prístroja vyniká lepším kĺzaním, ktoré minimalizuje trenie. Valček a masážny systém stimulujú receptory v pokožke pre váš príjemnejší pocit.

Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - 7 příslušenství

Bohatá výbava:
7 príslušenstiev

Okrem samotného epilátora získate tiež výmennú umývateľnú holiacu hlavu s nastaviteľnou dĺžkou zastrihávania. Tá je maximálne komfortná a hygienická. Ďalším užitočným príslušenstvom je nástavec na podpazušie a bikiny na tú najjemnejšiu a najjednoduchšiu epiláciu citlivých miest. Určite oceníte aj peelingovú hlavu, ktorá udržuje pokožku hodvábne hladkú a predchádza zarastaniu chĺpkov.

Parametre a špecifikácia

Napájanie
Akumulátor Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký prosím strojek je lepší tento nebo Panasonic ES-ED90-P503 Děkuji moc

Diskusia a poradňa k Rowenta EP8060F0 Skin Respect
Príslušenstvo pre Rowenta EP8060F0 Skin Respect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta EP8060F0 Skin Respect. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta EP8060F0 Skin Respect. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta EP8060F0 Skin Respect. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta EP8060F0 Skin Respect.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií