Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO PARQUET RO6723PA

Zobraziť katalóg
Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO PARQUET RO6723PA
5 3 hodnotení
Bezvreckový vysávač 2100W, umývateľný HEPA 13, kapacita nádoby na prach 2l, XXL kovová teleskopická trubica, elektronická regulácia výkonu, kefka na nábytok integrovaná na rukoväti, parketová hubica, kábel 6,2mm
Kód:  ROWVB017 Produktové číslo:  RO6723PA Stránky výrobcu
Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO PARQUET RO6723PA Predaj skončil

Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO PARQUET RO6723PA

Bezvreckový vysávač Rowenta vás zaujme svojou XXL dlhou kovovou teleskopickou trubicou, takže si aj pri vysávaní môže váš chrbát oddýchnuť. Na trubici nájdete elektronickú reguláciu výkonu. Veľmi praktická je kefka integrovaná na trubici, takže pri vysávaní nečistôt na nábytku nemusíte mať obavy, že by sa nábytok poškodil. Bezvreckový vysávač Rowenta RO6723PA sa vďaka svojmu vysoko účinnému motoru vyrovná vysávačom so silou sania 2 100 W, čím šetrí naše životné prostredie. Jeho pokročilá cyklónová technológia odlúči až 97 % nečistôt z nasatého vzduchu. Je veľmi skladný, umiestnite ho aj do veľmi malých priestorov. Oceníte jeho nízku hmotnosť, preto ani vysávanie schodov nebude žiadny problém. Samozrejmosťou je parkovacia pozícia na trubicu s nadstavcami. 

Kľúčové vlastnosti vysávača Rowenta RO6723PA

  • Umývateľný filter HEPA 13
  • Nádoba na prach 2 l
  • XXL kovová teleskopická trubica s elektronickou reguláciou výkonu
  • Kefka na nábytok je integrovaná na rukoväti
  • Súčasťou dodávky je parketová hubica

Hygienické vysypávanie nádoby jednou rukou

Bezvreckový vysávač Rowenta má patentovaný systém vysypávania nádoby na prach CLEAN EXPRESS ERGO. Nádobu na prach vyberiete ľahko jednou rukou. Na nádobe je umiestnené tlačidlo na otvorenie nádoby, ktoré opäť stlačíte jednou rukou. A potom stačí už len nádobu vysypať a vrátiť späť na miesto.

ERGO COMFORT SILENCE príslušenstvo vysávača Rowenta

Bezvreckový vysávač Rowenta má ergonomicky tvarovanú rukoväť s 3 oblasťami úchopu - na silný prítlak, na vysávanie pod nábytkom a na vysávanie vo vzpriamenej polohe, aby chrbát nebolel. Ďalej má vysávač Rowenta na sebe umiestnený nárazník, preto nemusíte mať strach, že otlčiete svoj nábytok. Vysávanie zvládnu ľahko aj deti. 

 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6,2 m Hotovo!
Akčný rádius
8,6 m Hotovo!
Hubica
Parketová Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6,2 m Hotovo!
Akčný rádius
8,6 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
79 dB Hotovo!

Farba

Farba
Ružová Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

proc nelze produkt najit na strankach vyrobce?

Chtěla bych se zeptat ,jaký má sací výkon tento vysavač ?

Diskusia a poradňa k Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO PARQUET RO6723PA
Príslušenstvo pre Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO PARQUET RO6723PA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO PARQUET RO6723PA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO PARQUET RO6723PA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO PARQUET RO6723PA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO parketta RO6723PA.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií