AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rowenta IPL epilátor Instant Soft Compact 300K EP9603F0

Zobraziť katalóg
Rowenta IPL epilátor Instant Soft Compact 300K EP9603F0
IPL, 5 nastavení podľa fototypu pokožky, aplikačné okienko 3cm2, quartz lampa životnosť 300 000 impulzov
Kód:  ROWEP005 Produktové číslo:  EP9603F0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta IPL epilátor Instant Soft Compact 300K EP9603F0 Predaj skončil

Rowenta IPL epilátor Instant Soft Compact 300K EP9603F0

Tento prístroj patrí medzi novú generáciu moderných epilátorov, ktoré pomocou intenzívne zacielených lúčov a patentovaného rotačného systému odstraňuje chĺpky ľahko, bezbolestne a dlhodobo. Epilácia je veľmi rýchla vďaka veľmi nízkemu oneskoreniu medzi jednotlivými zábleskami, asi 1,5 - 2,25 sekundy. Patentovaná technológia Pro Precision s ukazovateľom správnej polohy zaisťuje rovnomerné ošetrenie bez vynechaných miest a zároveň bráni ošetreniu jedného miesta dvakrát. Štyri výmenné lampy s rozdielnymi farbami sú ideálne pre jednoduché zdieľanie a zvýšenie hygieny medzi niekoľkými užívateľmi. Vybrať si môžete z dvoch režimov pre veľké a malé plochy.

Kľúčové vlastnosti

  • Viditeľná dlhodobá redukcia chĺpkov
  • Integrovaný vysoko výkonný UV filter
  • Vysoko presný detektor kontaktu s pokožkou
  • Možno použiť na všetky časti tela s výnimkou tváre a krku
  • Aktívny prúd dokonale riadeného pulzného svetla pre maximálny účinok
  • Nový patentovaný systém Pre Precision
  • Vysokú presnosť zaisťuje rotačný valček
  • Inteligentný detektor odtieňa pokožky zistí odtieň vašej pokožky
  • A plikační okienko s veľkosťou 3cm 2

Sieťové napájanie

Dostatočne dlhá šnúra vás nebude obmedzovať, prístroj je vďaka tomu ľahký a kompaktný. Naopak bezdrôtové prístroje nemajú dostatočnú výdrž (max. 400 zábleskov) pre epiláciu väčších oblastí, pričom na epiláciu dolnej končatiny je potrebných minimálne 600 zábleskov. Musíte tak čakať niekoľko hodín na opätovné nabitie a často ani neviete, kde ste s epiláciou skončili.

Jednoduché použitie

Detektor zablokuje svetelný impulz, pokiaľ nie je lampa prístroja úplne v kontakte s pokožkou.
Vďaka integrovanému vysoko výkonnému UV filtru nie je potrebné používať žiadne špeciálne okuliare.

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o informaci, jaké příslušenství má tento epilátor a jaké 9600 ? (jde mi o náhradní lampy a počet jejich pulzů). Děkuji

Diskusia a poradňa k Rowenta IPL epilátor Instant Soft Compact 300K EP9603F0
Príslušenstvo pre Rowenta IPL epilátor Instant Soft Compact 300K EP9603F0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta IPL Instant Soft Compact 300K EP9603F0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta IPL Instant Soft Compact 300K EP9603F0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta IPL Instant Soft Compact 300K EP9603F0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta IPL Instant Soft Compact 300K EP9603F0.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií