MS hokej Aplikace

Rowenta LV2010F0 Anti – Fatigue

Zobraziť katalóg
Rowenta LV2010F0 Anti – Fatigue
3,3 3 hodnotení
Masážny prístroj - na očné okolie a nedokonalosti, s technológiou LED modrého svetla a ultrazvukových vibrácií, na každodennú jemnú starostlivosť o pleť proti známkam únavy a akné, zmierňuje viditeľnosť vačkov a kruhov pod očami, antibakteriálne a protizápalové svetlo eliminuje výskyt nedokonalostí, podpora účinnosti očného krému, čistiaci a rozjasňujúci účinok pre sviežu pleť, chladivý efekt, dĺžka masážnej starostlivosti 1 minúta na každé oko, 2 nastavenia rýchlosti, zdroj napájania AA batérie, vhodné na všetky typy pleti, odporúčaný vek 20+, 15-ročná záruka opraviteľnosti
Kód:  ROWMP353 Produktové číslo:  LV2010F0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta LV2010F0 Anti – Fatigue

Parametre a špecifikácia

Typ batérií
AA Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!
Typ
Masážny prístroj Hotovo!
Použitie na
Tvár, Oči Hotovo!
Určenie
Masáž, Omladenie pleti, Redukcia vrások Hotovo!

Batéria

Typ batérií
AA Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!

Typ

Typ
Masážny prístroj Hotovo!

Použitie

Použitie na
Tvár, Oči Hotovo!

Určenie

Určenie
Masáž, Omladenie pleti, Redukcia vrások Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
LED osvetlenie Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Vibrácie Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie
Na doma Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Na batérie Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rowenta LV2010F0 Anti – Fatigue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta LV2010F0 Anti - Fatigue . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta LV2010F0 Anti - Fatigue.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií