AP+ nový vizuál Guzzanti

Rowenta RH8588WO Air Force 24 V

Zobraziť katalóg
Rowenta RH8588WO Air Force 24 V
5 1 hodnotení
Tyčový vysávač – bezdrôtový, bezvreckový, 0.4l zásobník na prach, 24V NiMh batéria, technológia Air Force Advanced Cyclonic, elektrická turbokefa, unikátne tvarovaná trojuholníková sacia hubica Delta, 3 rýchlosti pre nastaviteľný výkon podľa typu podlahy
Kód:  VYSRO003 Produktové číslo:  RH8588WO Stránky výrobcu

Rowenta RH8588WO Air Force 24 V

Vysokovýkonný tyčový vysávač Rowenta RH8588WO Air Force 24 V je vybavený unikátnou technológiou Air Force Advanced Cyclonic, ktorá zabezpečuje vysoký sací výkon a zároveň stlačenie vysatých nečistôt v nádobe, takže môžete pokojne vysať celý byt bez nutnosti vysypania nádoby. Patentovaná sacia hubica Delta má zväčšené vzduchové kanály, ktoré majú optimálny tvar aj umiestnenie. O oveľa lepšie vysávanie na zle prístupných miestach a efektívne čistenie kobercov a predložiek sa postará elektrická turbokefa. Bočné stierky zase zabezpečia extrémnu čistotu všetkých tvrdých podláh. Tento praktický tyčový vysávač Rowenta RH8588WO Air Force 24 V vydrží pracovať na jedno nabitie až 45 minút.

Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača Rowenta RH8588WO Air Force

  • Unikátna technológia Air Force Advanced Cyclonic
  • Patentovaná sacia hubica Delta
  • Elektrická turbokefa pre efektívne vysávanie kobercov
  • Ergonomické držadlo s ovládaním pre ľahkú manipuláciu
  • Zásobník na prach 0,4 l
  • 3 rýchlosti výkonu
  • Jednoduchá údržba
  • Nízka hmotnosť vysávača

Jednoduchá manipulácia

Manipuláciu s vysávačom Rowenta RH8588WO Air Force 24 V vám uľahčí jeho nízka hmotnosť, ergonomické držadlo a dlhý nadstavec, vďaka ktorému sa netreba ohýbať ani pri vysávaní ťažko dostupných miest.

Jednoduchá údržba vysávača Rowenta

Vysávač Rowenta RH8588WO Air Force 24 V disponuje bezvreckovým systémom, odvádzajúcim nečistoty do zásobníka s objemom 0,4 l. Ten je možné po ukončení vysávania ľahko vybrať a vyčistiť.

 

Parametre a špecifikácia

Typ napájania
Aku Hotovo!
Doba chodu
45 min Hotovo!
Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Typ vysávača

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
14,2 cm Hotovo!
Výška
75 cm Hotovo!
Hĺbka
27,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,73 kg Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Potřebuji koupit na uvedený typ ssací hlavici. V n.d. je uvedena pouze hlavice na nové, modernější typy. Kde ji mohu sehnat??? díky

Dobrý den, již 7. rokem mám tyčový vysavač RowentaAir Force 24 v a jsem s ním velice spokojená. Dnes jsem zjistila, že mi částečně praskla pružná hadice která je součástí hlavice vysávače. Poraďte mi prosím zda a kde se dá ta hadice koupit. Prosím i o sdělení její ceny. Děkuji. Karla Pozlerová

Děkuji za odpověď,jen nevím co to stojí a zda se dá objednat

Je možné dokoupit k tomuto produktu vonne tyčinky zdali ano jak je použít a kolik stojí.

Dobrý den, potřebovala bych na uvedený typ vysavače sehnat nový nabíjecí adaptér. Poradíte mi, kde bych ho sehnala? Je to adaptér: 3110, AC/DC Adaptor, model: XKD-C0200IC36,0, INPUT: 220-240V-50/60HZ 0.3A MAX, OUTPUT: 36.0V-200mA Děkuji Hradiská

Diskusia a poradňa k Rowenta RH8588WO Air Force 24 V
Príslušenstvo pre Rowenta RH8588WO Air Force 24 V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RH8588WO Air Force 24V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta RH8588WO Air Force 24V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta RH8588WO Air Force 24V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RH8588WO Rowenta Air Force 24V.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií