Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy

Zobraziť katalóg
Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy
4,1 11 hodnotení
Tyčový vysávač – 2v1 na všetky typy podláh, na koberce, na zbieranie nečistôt a zvieracích chlpov, flexibilná ohybná trubica, doba nabíjania 3h, typ batérie Li-ion, kapacita batérie 22V, funkcia intenzívneho výkonu Boost, doba prevádzky 35min, hepa filter a umývateľný filter, hlučnosť 82dB, objem nádržky 0.55l, dobíjacia vyberateľná batéria, led osvetlenie, hubica na čalúnenie, štrbinová hubica, farba fialová
Kód:  ROWTV650 Produktové číslo:  RH9638WO Stránky výrobcu
Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy Predaj skončil

Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!
Typ napájania
Aku Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Podlahová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
25,1 cm Hotovo!
Výška
114,5 cm Hotovo!
Hĺbka
24 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaký je rozdíl mezi RH9690WO X-Force Flex 8.60 Aqua / RH9679WO X-Force Flex 8.60 Animal / Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy Jaký byste mi eventuélně doporučili pouze do domácnosti?

Dobrý den, mám tento vysavač, ale nikde v návodu není popsáno, kterej nastavec na co je..

A je možné používať Aqua hlavicu spolu s Rowenta X-Forrce 8.60 - Allergy bez poškodenia vysávača? Prednedávnom som od vás zakúpila tento vysávač no teraz nie je dostupný, bol stiahnutý z predaja alebo je výpadok len krátkodobý? Ďakujem pekne za odpoveď

Dobrý den ,prosím ,jak s tímto vysavačem jde teda i vytírat ? Jak to funguje ? Děkuji

dobry den, potrebovala by som vediet rozmery a vahu balika, v ktorom je vysavac zabaleny a doruceny. Mozete mi ich dat prosim vediet?

Dobrý den Mám stejný problém, spodní vysávací část mi zůstala v poloze pro odložení vysavače a třebaže jsem "pomačkala" vše, co jsem si myslela, že by mělo na "znovuuvedení" do vysávací polohy vliv, nepovedlo se. Použít větší sílu se bojím, aby něco neulomila. Můžete se, prosím, na model podívat a sdělit, co se má "zmáčknout". Předem děkuji

Dobrý deň, chcem sa spýtať či je k vysávaču Rowenta XForce Flex 8.60 Aqua 2v 1 RH9690WO aj dokovacia stanice prípadne upevnenie na stenu, nakoľko v balení sme nič nenašli. Baterka sa musí vždy vytiahnuť z vysávača a dať nabíjať zvlášť? Ďakujem

Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy Ma tento vysavač držák na zeď_, nikde v popisu ani na inetnetu jsem nenašel .

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda má "fialová" varianta motorizovaný kartáč ( uváděno je pouze podlahová hubice ). Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, rád bych se Vás (@Rowenta Expert) zeptal, zda je možnost k levnější (fialové) variantě později dokoupit nástavec s mopem (AquaHead). Zatím jsem nenalezl nikde skladem. Také by mě zajímalo, zda se dá zakoupit druhá baterie (a nechá se snadno vyměnit) za účelem prodloužení výdrže. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy
Príslušenstvo pre Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií