AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Rowenta RO7783EA Silence Force Home & Car Pro

Zobraziť katalóg
Rowenta RO7783EA Silence Force Home & Car Pro
Vreckový vysávač príkon 450 W, hlučnosť 64 dB, ročná spotreba energie 22 kWh/annum, objem vrecka 4.5 l, hepa filter, materiál trubice kov, dĺžka kábla 8.4 m, akčný rádius 11 m, na koberce, na zbieranie nečistôt, na všetky druhy podláh a na auto, hubica na čalúnenie, kefová hubica, multifunkčný nadstavec, parketová hubica, rotačná turbokefa mini a štrbinová hubica xl, šírka 49.55 cm, výška 27.34 cm, hĺbka 26.83 cm, farba červená a sivá
Kód:  ROWSV039 Produktové číslo:  RO7783EA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta RO7783EA Silence Force Home & Car Pro Predaj skončil

Rowenta RO7783EA Silence Force Home & Car Pro

Hlavička s logom Rowenta

Rowenta RO7783EA Silence Force

Vysoko účinný a tichý vysávač Rowenta

Výkonný vreckový vysávač Rowenta RO7783EA Silence Force je nielen veľmi úsporný, ale tiež vysoko efektívny pri odstraňovaní prachu z tvrdých podláh a kobercov. Vďaka trom úrovniam filtrácie tento model taktiež dosiahol vysoké hodnotenie v kategórii emisie prachu. Rowenta Silence Force disponuje 3 stupňami výkonu, vďaka čomu sa dokonale prispôsobí každému typu upratovania. Špičkový motor EffiTech sa postará o veľmi tiché a úsporné vysávanie s maximálnou účinnosťou.Súčasťou príslušenstva je parketová hubica Softcare, štrbinový nadstavec, hubica na čalúnenie a multifunkčný nadstavec.



5*

Najvýkonnejší vysávač vo svojej triede

Rowenta Silence Force sa postará nielen o účinné odstránenie nečistôt na akomkoľvek povrchu, ale vďaka trom úrovniam filtrácie zachytí až 99,99 % baktérií a alergénov pri zachovaní veľmi nízkej energetickej náročnosti.

Veľmi tichá prevádzka

Extrémne nízka hlučnosť

Vysávač Silence Force sa pýši mimoriadne tichou prevádzkou s hlučnosťou len 64 dB(A) pri plnom výkone. Táto hodnota je porovnateľná s úrovňou bežného hovoru.

Hubica POWER AIR

Prachová hubica POWER AIR

Inovatívna sacia hubica POWER AIR disponuje bezchybnou kĺzavosťou na každom povrchu a dvojpolohovou prachovou kefou, ktorá zaistí hĺbkové čistenie s vynikajúcimi výsledkami.

Motor EffiTech

Úsporný motor EffiTech

Nový motor so špičkovou technológiou EffiTech sa postará o vysoko účinné vysávanie s nižšou spotrebou energie. Vďaka tomu je dosiahnutá maximálna energetická účinnosť.

Hygiene+

Hygienické vrecko na prach Hygiene+

Na ukladanie prachu je využívané špeciálne vrecko Hygiene+, ktoré je vybavené spätnou klapkou zabraňujúcou úniku nečistôt. Teraz vás už neprekvapia žiadne oblaky prachu pri výmene vrecka.

Objem 4,5 l

Objem vrecka 4,5 l

Vrecko Hygiene+ disponuje veľkým objemom 4,5 l, takže ho nebudete musieť meniť príliš často.

Permanentný filter

Permanentný filter

Pre dlhú životnosť je vysávač Rowenta RO7783EA Silence Force Home & Car Pro vybavený permanentným filtrom, ktorý zaisťuje dlhodobý výkon a znižuje nároky na údržbu spotrebiča.

Sada Home & Car

Sada Home & Car

V príslušenstve vysávača Rowenta RO7783EA nájdete súpravu praktických nástrojov na dôkladné upratovanie domácnosti a interiéru automobilu. Súčasťou balenia je parketová hubica Softcare, mini turbokefa, štrbinová hubica a hubica na čalúnenie.

360° otočné kolieska

360° otočné kolieska

Štyri 360° otočné kolieska umožnia ľahkú manipuláciu s vysávačom vo všetkých smeroch, vďaka čomu je zaistené maximálne pohodlné a plynulé upratovanie.

Jednoduché prenášanie

Výborná ergonómia

Vysávač je vybavený pohodlným držadlom s textúrou, vďaka ktorému sa veľmi ľahko prenáša.


Vysoko účinný a tichý vysávač Rowenta s hodnotením 4A+AAA

Technická špecifikácia

  • Príkon: 450 W
  • Filtrácia: Trojúrovňová
  • Objem vrecka: 4,5 l
  • Ročná spotreba elektrickej energie: 22 kW/h/rok
  • Úroveň hluku: 64 dB(A)
  • Dĺžka prívodného kábla: 8,4 m
  • Akčný rádius: 11 m
  • Rozmery: 50 × 27 × 27 cm
  • Hmotnosť: 8 kg
  • Farba: Červená/tmavosivá

Funkcie

  • Riadenie výkonu: Manuálne
  • Hlavica POWER AIR: ÁNO
  • Rukoväť s funkciou Easy Brush: ÁNO
  • Ukazovateľ plného vrecka: ÁNO
  • Teleskopická rukoväť: ÁNO
  • Úložný systém na príslušenstvo: ÁNO
  • 360° otočné kolieska: ÁNO
  • Rukoväť na prenášanie: ÁNO
  • Príslušenstvo: Parketová hubica Softcare, mini turbokefa, štrbinová hubica PRECISION FLEX, hubica na čalúnenie, multifunkčný nadstavec


Hodnotenie vysávačov je podľa Rowenty založené na 5 kľúčových faktoroch: vysoký výkon zachytávania prachu na koberci a na tvrdých podlahách, úroveň filtrácie, ekologická šetrnosť a úroveň hlučnosti. Nový štítok s hviezdami tak definuje výkonnosť a hlučnosť vreckových a bezvreckových vysávačov Rowenta.


Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8,4 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8,4 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Kombinovaná, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
450 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
64 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
49,55 cm Hotovo!
Výška
27,34 cm Hotovo!
Hĺbka
26,83 cm Hotovo!
Hmotnosť
8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená, Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rowenta RO7783EA Silence Force Home & Car Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RO7783EA Silence Force Home & Car Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta RO7783EA Silence Force Home & Car Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta RO7783EA Silence Force Home & Car Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta RO7783EA Silence Force Home & Car Pro.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií