Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Rowenta RR7455WH X-PLORER S60 Animal

Zobraziť katalóg
Rowenta RR7455WH X-PLORER S60 Animal
3,7 30 hodnotení
Robotický vysávač – s mopom a na zbieranie nečistôt, senzor proti pádu zo schodov a senzor proti nárazu, spôsob navigácie gyro, ovládanie cez mobilnú aplikáciu, Animal Turbo kefa na zvieracie chlpy, počet bočných kief 2, systém Aqua Force na zmývanie a vysávanie zároveň, sací výkon až 2300 Pa, objem nádoby 0,4 l, hlučnosť 65 dB, prevádzková doba 90 min, čas dobíjania 240 min, Lithium ion baterie, 3 režimy upratovania, jemný prachový filter, kompatibilita s hlasovými asistentmi, navigačný systém Smart Exploration 4.0, mop, XS výška 6 cm, čierna farba, 15-ročná záruka opraviteľnosti
Kód:  ROWRV821 Produktové číslo:  RR7455WH Stránky výrobcu

Rowenta RR7455WH X-PLORER S60 Animal


Parametre a špecifikácia

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,6 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Hovoriaci po česky Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi, Google Assistant , Amazon Alexa Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Na zvieracie chlpy, Bočná, Turbo Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Nádobka na vodu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
High Efficiency filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
32,5 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!
Hĺbka
32,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jezdí tento typ i po tmě?

Dobrý den. Rozhoduji se mezi tímto vysavačem a vysavačem od iRobot Roomba Combo 113 . Který by jste mi doporučil? Děkuji

dobrý deň, v popise čítam že má výšku 6cm. Mám doma nábytok ktorý je od zeme aj len 7cm. Je jasné že vysávač by sa pod nábytok mal fyzicky vojsť ale chcem sa spýtať či náhodou nieje nejaké softvérové obmedzenie a vysávač nebude chcieť pri vysávaní pod nábytok vojsť. Ďakujem.

Dobrý deň, môžem mat aplikáciu na viacerých telefónoch? Môžu byť aj viaceré spustené alebo len jedna?

dobry den mame tento vysavac cca pul roku. posledni mesic ma problemy na konerci , kde se pokazde zasekne a napise bocni karac se zasekl? jelikoz se mu neda zakazat vjezd na urcitou cast tsk to resit? reklamci ci vraceni? pro me v tuto chvili nepouzitelne.

Dobrý Den, jakou magnetickou pásku použit pro nastavení virtuální zdi pro robotický vysavač Rowenta RR7455-series 60, mobilní aplikace nastavení virtuální zdi nepodporuje. Děkuji

Dobrý deň prajem. Poprosím rozdiel medzi výrobkami Robotický vysávač Rowenta X-Plorer Serie 60 RR7455WH a Rowenta RR 7447 WH. Ďakujem

Prosím, jak vysokou překážku je schopen tento robot přejet?

Dobrý den, vysavač po zapnutí zapípá a červená kontrolka 6x zabliká. Podle návodu to hlásí problém s CLIFF senzory. Mohu se dotázat jak tento problém řešit, nepomohlo ani očištění senzorů?

Dobrý večer,kde a jak zapnout vysavač Rowenta Explorer serie 40 Animal kit? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Rowenta RR7455WH X-PLORER S60 Animal
Príslušenstvo pre Rowenta RR7455WH X-PLORER S60 Animal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RR7455WH X-PLORER S60 Animal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta RR7455WH X-PLORER S60 Animal.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií