Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rowenta RY7597WH Clean and Steam All Floors

Zobraziť katalóg
Rowenta RY7597WH Clean and Steam All Floors
4,4 61 hodnotení
Tyčový vysávač – 2 v 1, príkon 1700W, duálna sacia hubica DUAL CLEAN & STEAM, cyklónová technológia, vyberateľný zásobník na vodu s objemom 0.7l, objem zásobníka na prach 0.4l, bez potreby čistiacich prostriedkov a chemických látok, doba prevádzky 40min, nahrievanie pary počas 30s, 3 nastavenie rýchlosti, systém Steam Select, eliminuje až 99% choroboplodných zárodkov a baktérií, dĺžka prívodného kábla 7.5m, hlučnosť 84 dB (a), nadstavec Ultra Glider na koberce
Kód:  ROWRY7535WH Produktové číslo:  RY7597WH Stránky výrobcu
Rowenta RY7597WH Clean and Steam All Floors Predaj skončil

Rowenta RY7597WH Clean and Steam All Floors

Hlavička s logom Rowenta

Rowenta RY7597WH Clean and Steam

Dokonalé upratovanie všetkých povrchov za polovicu času

Bezvreckový vysávač a parný čistič 2 v 1 Rowenta Clean & Steam RY7597WH vysáva a čistí horúcou parou v jedinom kroku. Vďaka parnej technológii odstráni až 99 % baktérií a vytvorí tak zdravšie prostredie vašej domácnosti. Stačí do nádržky naliať obyčajnú vodu z vodovodného kohútika bez nutnosti použitia chemických čistiacich prípravkov. Pokročilá cyklónová technológia zabezpečí vysoký stupeň separácie prachu zo vzduchu pre bezchybné výsledky upratovania. Reguláciou množstva pary dokonale prispôsobíte upratovanie každému typu tvrdej podlahy. Vďaka unikátnemu nadstavcu dokáže vysávač vysávať aj koberce, ktoré zároveň čistí parou jediným pohybom.



Cyklónová technológia

Cyklónová technológia

Na rozdiel od klasických filtrov, ktoré sa upchávajú, pokročilá cyklónová technológia zabezpečuje vysoký stupeň separácie prachu zo vzduchu pre dlhodobé výsledky upratovania.

Likviduje bez použitia chémie až 99 % baktérií

Dezinfikujúca horúca para odstráni z povrchu až 99,9 baktérií a choroboplodných zárodkov bez použitia chemických čistiacich prostriedkov. Vďaka tomu je zabezpečená zdravšia domácnosť bez alergénov a ohľaduplnosť k životnému prostrediu.

Vysáva a umýva

Umývanie a vysávanie v jednom kroku

Clean & Steam je inovatívna kombinácia vysokoefektívneho tyčového vysávača a parného mopu, vďaka ktorej ušetríte pri upratovaní veľa času. S vysávačom Clean & Steam dokonale vyčistíte tvrdé podlahy jediným ťahom.

Upratovanie všetkých typov podláh

Upratovanie všetkých typov podláh

Parný čistič Clean & Steam je ideálny na dokonalé upratovanie tvrdých podláh. Na koberce využijete špeciálne navrhnutý nadstavec Ultra Glider, ktorý jedným jednoduchým pohybom vysáva a súčasne čistí parou.

Hubica Dual Clean & Steam

Vysokokvalitná sacia hubica

Čistič Rowenta je vybavený patentovanou sacou hubicou DUAL CLEAN & STEAM, ktorá dokáže, ako pri vysávaní prirodzený pohyb vpred a vzad. Vďaka tomuto inovatívnemu systému je prach z podlahy odstránený ešte pred parným čistením.

Rýchle nahriatie pary

Rýchle nahrievanie pary

Horúca para je pripravená v priebehu 30 sekúnd. Vďaka rýchlemu nahrievaniu je parný mop pripravený v krátkom okamihu, takže upratovanie domácnosti vám zaberie oveľa menej času.

Odnímateľná nádoba na vodu

Odnímateľná nádoba na vodu

Vďaka vyberateľnému zásobníku na vodu s objemom 0,7 l môžete upratovať až 40 minút alebo na ploche až 100 m2 bez nutnosti častého dopĺňania vody.

Akčný rádius 8 metrov

Akčný rádius 8 metrov

Napájací kábel s dĺžkou 7,5 metra zaručí pohodlné upratovanie aj väčších miestností. Po dokončení upratovania je kábel možné namotať na špeciálny háčik, aby pri skladovaní neprekážal.

Ergonomická rukoväť

Pohodlné ovládanie

Pre maximálne pohodlie je ovládanie pary umiestnené priamo na rukoväti prístroja. Jednoduchým stlačením tlačidla uvoľníte požadované množstvo pary.

Flexibilná hlavica

Flexibilná hlavica

S flexibilnou hlavicou s otočným mechanizmom sa dostanete aj na ťažko dostupné miesta, čím dokonale upracete s minimálnym úsilím.

Regulácia množstva pary

Regulácia množstva pary

V závislosti od typu podlahovej krytiny (parkety, dlažba, vinyl atď.) môže používateľ ovládacím mechanizmom regulovať množstvo pary.

Svetelná indikácia

Indikácia pripravenosti pary

Vďaka svetelnému ukazovateľu na rukoväti okamžite vidíte, či je para dostatočne nahriata a či sa už môžete pustiť do upratovania.

Mopy vhodné na pranie

Mopy vhodné na pranie 

Parný čistič na upratovanie využíva mikrovláknové mopy, ktoré môžete opätovne používať. Navyše ich ľahko vyperiete v ruke alebo v práčke.

Vyberateľná odpadová nádoba

Bez kontaktu s prachom

Vyberateľná odpadová nádoba zabraňuje kontaktu s nečistotami. Stlačením tlačidla na rukoväti ju otvoríte a ľahko vyprázdnite do odpadkového koša.

Technická špecifikácia

  • Technológia: Cyklónová technológia
  • Sacia hubica: Duálna Clean & Steam
  • Objem nádoby na prach: 0,4 l
  • Príkon: 1 700 W
  • Doba zohrievania: 30 s
  • Regulácia pary: Min/medium/max
  • Para počas chodu: Až 40 min
  • Objem zásobníka na vodu: 0,7 l
  • Vodná filtrácia: Filter Anti Calc
  • Dĺžka prívodného kábla: 7,5 m
  • Hmotnosť: 6 kg

Funkcie

  • Odnímateľný zásobník na vodu: ÁNO
  • Mikrovláknový mop: ÁNO
  • Parkovacia pozícia: ÁNO
  • Teleskopická tyč: ÁNO
  • Ukazovateľ pripravenosti pary: ÁNO

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele Hotovo!
Materiál trubice
Plast Hotovo!
Dĺžka kábla
7,5 m Hotovo!
Akčný rádius
8,5 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
S káblom Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília, Nádobka na vodu Hotovo!

Príkon

Príkon
1 700 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
27,2 cm Hotovo!
Výška
121 cm Hotovo!
Hĺbka
25,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Modrá, Žltá Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 700 W Hotovo!
Objem nádoby
0,7 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Vysávanie, Kontrolná dióda, Odnímateľný zásobník na vodu, Nastaviteľný výstup pary, Indikátor pripravenosti pary Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den měl bych prosím následující dotazy: 1. Jaké jsou hlavní rozdíly mezi výrobky RY7597, RY7570 a RY7535. Jelikož je mezi nimi i cenový rozdíl. 2. U některých se uvádí že je součástí balení nástavec pro vysávání koberců u některých toto uvedeno není ? Respektive je možné s všemi těmito třemi druhy vysávat i koberec ? 3. Je u všech těchto typů možné jejich použití jenom na vysávání koberce bez použití páry? 4. Je u všech těchto typů součástí balení také ,,parkovací plastový podstavec" ? 5. Kde lze zakoupit odvápňovací kazetu ? Jelikož uvádíte že se má měnit 2 x ročně ? Předem moc děkuji za odpovědi.

Dobry den, nemuze kazdodenni pouzivani pary poskodit povrch dlazby? dekuji za odpoved.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi modelem RY7557WH a RY7597WH ? Děkuji

Dobrý den, chtěla bych si koupit vysavač s parním vytíráním.Jaký je prosím rozdíl mezi vysavači od Rowenty např.RY7757WH a RY7777WH ? Děkuji za odpoved

.

Dobrý den, proč má tedy tento výrobek nástavec na koberce, když ho na koberce nedoporučujete?????? Krátká

Dobrý deň. Dá sa daný spotrebič použiť aj len ako vysávač bez mopu? Ďakujem

Dobrý den, zakoupila jsem si tento parní vysavač před 10 dny. 2x jsem ho použila a už ze spotřebiče vůbec nejde pára. Vše dělám podle návodu, zapnu, nastavím stupeň a počkám 30 sekund, dále když už chci použit spotřebič, tak jen vysává i když po celou dobu držím tlačítko pro páru. Co mám dělat?

Dobrý den, kolik je náhradních mopů v příslušenstvi.děkuji

Dobrý deň, je súčasťou balenia modelu RY7597WH aj nastavec Ultra Glider na koberceM Ďakujem

123
Diskusia a poradňa k Rowenta RY7597WH Clean and Steam All Floors
Príslušenstvo pre Rowenta RY7597WH Clean and Steam All Floors Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RY7597WH Clean and Steam All Floors. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta RY7597WH Clean and Steam All Floors.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií