Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rowenta SF4655F0 Volumizer 3D

Zobraziť katalóg
Rowenta SF4655F0 Volumizer 3D
5 3 hodnotení
Žehlička na vlasy - žehliace dosky s ruženinovým keramickým povrchom, integrovaná kefa s prírodnými štetinami, plávajúce žehliace dosky, technológia 3D Volume Booster pozdvihuje vlasy a tvaruje od korienkov, antistatický ionizačný účinok, LCD displej, 8 nastavenia teploty, rozsah teplôt 140 °C-210 °C, šírka doštičiek 25 mm, doba nahriatia 30 s, bezpečnostný zámok, flexibilný kábel, dĺžka prívodného kábla 1,8 m, farba biela a ružová, 15-ročná záruka opraviteľnosti
Kód:  ROWZV875 Produktové číslo:  SF4655F0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta SF4655F0 Volumizer 3D

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!
Max. teplota
210 °C Hotovo!
Min. teplota
140 °C Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Napájanie

Typ napájania
Sieťové Hotovo!

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla
1,8 m Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rowenta SF4655F0 Volumizer 3D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta SF4655F0 Volumizer 3D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta SF4655F0 Volumizer 3D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta SF4655F0 Volumizer 3D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta SF4655F0 Volumizer 3D.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií