AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Rowenta Silence Force Compact RO4627

Zobraziť katalóg
Rowenta Silence Force Compact RO4627
5 3 hodnotení
Vreckový vysávač – 2100W, 32kPa, vrecko 3.5l, HEPA12 filter, elektronická regulácia, teleskopické kovové trubice
Kód:  EAD1103c Produktové číslo:  RO4627 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta Silence Force Compact RO4627

Vysávanie už nemusí znamenať len namáhavú, hlučnú a zdĺhavú činnosť.Rowenta Silence Force Compact RO4627 je vysoko výkonný a extrémne tichý vysávač. Ponúka kapacitu pre 3,5 litrové vrecko. Po jeho naplnení sa rozsvieti šikovný indikátor, ktorý vás včas upozorní na jeho výmenu. Moderný vysávač je vybavený aj filtrom HEPA 12, ktorý zachytí aj tie najmenšie čiastočky nečistôt a prachu. Výkon sa dá pohodlne regulovať podľa potreby. Všetko sa veľmi ľahko ovláda integrovanými tlačidlami. Pomocou dômyselne navrhnutej hubici Delta Silence Force spoľahlivo vyčistíte aj tie najhustejšie koberce a so štrbinovým nadstavcom sa dostanete do všetkých škár a ťažko dostupných miest. 

S teleskopickou kovovou trubicou pohodlne dosiahnete aj do veľkej diaľky. Prívodný kábel s dĺžkou 6 metrov vám umožní voľný pohyb po miestnosti. Oceníte elegantný dizajn vo svetle béžovom vyhotovení.

Doplňujúce informácie:

Dodávané príslušenstvo:

Sacia hubica Delta Silence Force
Štrbinová hubica

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
2 100 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
71 dB Hotovo!

Farba

Farba
Béžová Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Příkon je 750w nebo v detailu uváděných 2100w?

Dobrý den mohu poprosit jaký má tento vysavač sací výkon? Dekuji

Diskusia a poradňa k Rowenta Silence Force Compact RO4627
Príslušenstvo pre Rowenta Silence Force Compact RO4627 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Silence Force Compact RO4627. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Silence Force Compact RO4627. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Silence Force Compact RO4627. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta Silence Force Compact RO4627.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií