PET PET

Rowenta Silence Force Extreme Compact - crevice 750W RO5735

Zobraziť katalóg
Rowenta Silence Force Extreme Compact - crevice 750W RO5735
5 3 hodnotení
Vreckový vysávač 750 W, vrecko 3.5 l, HEPA 10, hlučnosť 66 dB, kovová teleskopická trubka, univerzálna sacia hubica na všetky typy podláh, štrbinová hubica
Kód:  ROWVS005 Produktové číslo:  RO5735 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta Silence Force Extreme Compact - crevice 750W RO5735 Predaj skončil

Rowenta Silence Force Extreme Compact - crevice 750W RO5735

Tento vreckový vysávač predstavuje spoľahlivého a neúnavného pomocníka, ktorý sa nezľakne žiadneho upratovania. Účinný motor s príslušenstvom vám pomôžu s akýmkoľvek povrchom. Ide o efektívny vysávač s perfektnou filtráciou. Výkon si ľahko nastavíte vďaka elektronickej regulácii. Poteší jeho veľmi dobrá hladina hluku len 66 decibelov, nebude tak nikoho okolo rušiť.

Klávesnice Rapoo E9070

Pohodlie

Okrem univerzálnej hubice na všetky typy podláh je súčasťou vysávača aj štrbinová hubica. S ňou sa dostanete aj na horšie dostupné miesta. Aj samotný pohyb s vysávačom po miestnosti je svižný s dostatočným celkovým rádiom 8,8 metra. Môžete sa tak ľahko pohybovať aj po viacerých miestnostiach bez častej výmeny zásuviek. Praktická a pevná je kovová teleskopická trubica.

Hlavné výhody

Vysávač je vybavený 3,5-litrovým vreckom, kam sa zmestí veľké množstvo nečistôt. Na jeho výmenu vás upozorní indikátor. Vysokoúčinný HEPA filter zachytí aj tie najjemnejšie častice, vysávač je tak vhodný aj pre alergikov.

Extrémne účinný

Integrovaná kefka na nábytok

  • Najtichší vysávač so stopercentným výkonom.
  • Nová exkluzívna sacia hlavica je navrhnutá pre maximálnu saciu účinnosť. Preukázané externým testom účinnosti vysávania na tvrdých podlahách v súlade s normou IEC 60312-1.

Zabudovaná priamo v hubici, vždy po ruke.

Extrémne tichý

Extrémne ergonomický

Teraz dokonca 5-krát tichší v porovnaní s prvou generáciou Silence Force Extreme; mimoriadne nízka úroveň hluku je docielená vďaka exkluzívnej patentovanej technológii, so svojimi 64 dB (A) je nová generácia Silence Force Extreme Eco suverénne najtichším predávaným vysávačom.

Nový rad príslušenstva Ergo Comfort Silence vyvinutý pre väčší komfort pri vysávaní pre extrémne nízku hladinu hluku.

Extrémne komfortný

Extrémna ochrana nábytku

Vylepšená pohyblivosť na kobercoch o 25 % a o 20 % rýchlejšie odstraňovanie prachových nečistôt v porovnaní s predchádzajúcou generáciou vysávačov.

360° ochranný nárazník a jednoduchý prístup k vrecku ešte viac uľahčuje vysávanie.

Extrémne šetrný pri zachovaní 100 % výkonu bez kompromisov

Pri zníženej spotrebe si zachováva rovnako vysokú účinnosť vysávania, akú mali modely s príkonom 2 200 W.

Klávesnice Rapoo E9070

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
6,2 m Hotovo!
Hubica
Štrbinová Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter Hotovo!
Príkon
750 W Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
6,2 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
750 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
66 dB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rowenta Silence Force Extreme Compact - crevice 750W RO5735 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Silence Force Extreme Compact - crevice 750W RO5735. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Stille Kraft Extreme Compact - 750W Spalt RO5735. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Stille Kraft Extreme Compact - 750W Spalt RO5735. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta Silence Force Extreme Compact - crevice 750W RO5735.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií