Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Rowenta TN5200F5 Advancer

Zobraziť katalóg
Rowenta TN5200F5 Advancer
4,6 58 hodnotení
Strojček na vlasy na bežné použitie, min. dĺžka strihu 0.5 mm, max. dĺžka strihu 30 mm, umývateľné nadstavce, samoostriace čepele, rýchle nabitie, indikátor nabíjania led, vymeniteľné nadstavce a nastavenie dĺžky, počet nadstavcov: 2, materiál čepelí: titán, napájanie: sieťové aj akumulátorové, doba napájania 90 min, doba chodu 120 min
Kód:  ROWAD329 Produktové číslo:  TN5200F5 Stránky výrobcu

Rowenta TN5200F5 Advancer

Rowenta header

Rowenta Advancer

Strojček na vlasy Rowenta TN5200F4

Strojček na vlasy Rowenta Advancer disponuje vysokokvalitnými samoostriacimi čepeľami s odolným titánovým povrchom, ktoré zaistia nielen dokonalé výsledky zastrihávania, ale aj dlhú výkonnosť strojčeka. Vďaka vymeniteľným nadstavcom môžete pohodlne zastrihávať až na 29 dĺžok v rozmedzí od 0,5 do 30 mm s presnosťou na 1 mm. Ergonomické telo a integrovaný Li-Ion akumulátor s bezkonkurenčnou výdržou až 120 minút na jedno nabitie poskytne maximálny komfort a pohodlné používanie bez obťažujúceho kábla.



Samoostriace čepele

Vysokoúčinné zastrihávanie

Nerezové čepele sú potiahnuté prvotriednym titánovým povrchom, ktorý sa postará o precízne zastrihnutie aj pevnejších vlasov a fúzov jediným pohybom. Vďaka samoostriacej technológii je zaistený dlhotrvajúci výkon s vynikajúcimi výsledkami.

Výdrž baterie 120 minut

Bezkonkurenčná výdrž akumulátora

Aby ste počas zastrihávania neboli nijako obmedzovaní, je strojček na vlasy Rowenta Advancer vybavený Li-Ion akumulátorom s extrémnou výdržou 120 minút na jedno nabitie, čo bohato postačí na 8 zastrihnutí bez nutnosti dobíjania.

Rýchle dobíjanie

Rýchle dobíjanie batérie

Opätovné dobíjanie akumulátora nepresiahne 90 minút. K dispozícii je tiež funkcia rýchleho dobitia, ktorá za iba 11 minút poskytne dostatok energie na 15 minútové zastrihnutie.

Nastavenie dĺžky 0,5 – 30 mm

Individuálne nastavenie dĺžky

Súčasťou balenia sú 2 nastaviteľné nadstavce, vďaka ktorým pohodlne zastrihnete vlasy podľa individuálnych požiadaviek. Vyberať si môžete z 29 rôznych dĺžok v rozmedzí 0,5 až 30 mm.

Presnosť nastavenia na 1 mm

Precízne nastavenie

Aby sa dosiahla čo najpresnejšia dĺžka zastrihnutia, disponujú jednotlivé nadstavce presnosťou nastavenia na 1 mm.

Indikátor stavu batérie

Indikátor stavu batérie

Pre ľahkú kontrolu aktuálneho stavu dobitia batérie je zastrihávač vlasov Rowenta Advancer vybavený inteligentným LED indikátorom.

Sieťové alebo akumulátorové napájanie

Napájanie zo siete či z akumulátora

Aby bolo používanie zastrihávača maximálne flexibilné, môžete si sami zvoliť, či budete strojček používať s napájacím káblom alebo bez neho.

Ľahké čistenie

Umývateľné čepele

Umývateľné čepele môžete ľahko umyť pod tečúcou vodou, čím je uľahčená údržba strojčeka a zaistená maximálna hygiena pri úprave vlasov.

Technická špecifikácia

  • Napájanie: akumulátor/sieťové
  • Napätie: 100 – 240 V
  • Materiál čepele: nerezová oceľ
  • Povrch čepele: titán
  • Rozsah nastavenia dĺžky: 0,5 – 30 mm
  • Presnosť nastavenia: 1 mm
  • Šírka čepele: 42 mm
  • Typ batérie: Lithium Ion
  • Prevádzkový čas: 120 minút
  • Čas dobíjania: 90 minút
  • Rozmery: 170 × 45 × 33 mm
  • Hmotnosť: 0,23 kg
  • Farba: čierna

Funkcie

  • Oblasť použitia: vlasy
  • Odnímateľná holiaca hlava: ÁNO
  • Počet nadstavcov na vlasy: 2
  • Ukazovateľ dĺžky zastrihnutia: kombinovaný
  • Indikátor stavu batérie: ÁNO
  • Rýchle dobíjanie akumulátora: ÁNO
  • Umývateľné čepele: ÁNO
  • Príslušenstvo: olejnička, kefka a 2 nadstavce na vlasy

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánske Hotovo!
Využitie
Vlasy Hotovo!
Typ zastrihávača
Bežné použitie Hotovo!
Počet nadstavcov
2 Hotovo!
Materiál čepelí
Titán Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Typ

Využitie
Vlasy Hotovo!
Typ zastrihávača
Bežné použitie Hotovo!

Vlastnosti

Počet nadstavcov
2 Hotovo!
Materiál čepelí
Titán Hotovo!
Počet nastavení strihu
29 Hotovo!
Ovládanie
Pomocou tlačidiel Hotovo!
Typ nadstavca
Vlasy Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Umývateľné nadstavce, Samoostriace čepele, Rýchle nabitie, Indikátor nabíjania LED, Nastavenie dĺžky Hotovo!

Dĺžka strihu

Min. dĺžka strihu
0,5 mm Hotovo!
Max. dĺžka strihu
30 mm Hotovo!

Chod a napájanie

Čas chodu
120 min Hotovo!
Doba nabíjania
90 min Hotovo!
Napájanie
Elektrická sieť, Akumulátor Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všetky strojčeky na vlasy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, tento strojek jsme zakoupili 15.11.. Bohužel, zjistili jsme, že strojek nevyhovuje (dle parametrů v popisu jsme čekali trochu něco jiného). Je možné zboží vrátit (strojek byl pouze vyndaný z krabice, nebyl ani spuštěný)? Děkuji.

Dobrý den, jedná se o nové zboží nebo může jít i o zboží, které někdo vrátil v rámci odstoupení od smlouvy do 14 dní?

Dobry den, v manuali je obrazok, ako sa dava hlava dole a precisti sa kefkou, doteraz som na to neprisiel, viete mi to vysvetlit? Vdaka

Dobrý den, nikde jsem nenašel, zda se strojek nabíjí pomocí usb kabelu či jiného adaptéru. Můžete prosím upřesnit?

Dobrý den, dnes jsme zkoušeli strojek poprvé a vždy po několika sekundách se strojek sám vypne. Zkoušeli jsme ho nabít dle ukazatele je baterie plná. Tak se chci ještě před reklamací ujistit, jestli jsme něco nepřehlédli? Děkuji

https://www.alza.cz/philips-hc5450-80-d551121.htm se píše že samoostřící čepele nepotřebují promazat a tohodle zastřihavače Rowenta je taky samoostřící čepel + olejnička (musí se Rowenta promazavat ?) děkuji za odpověd

Diskusia a poradňa k Rowenta TN5200F5 Advancer
Príslušenstvo pre Rowenta TN5200F5 Advancer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta TN5200F5 Advancer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta TN5200F4 Advancer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta TN5200F4 Advancer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta TN5200F5 Advancer.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií