MS hokej AlzaBoxy Q1

Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 v 1

Zobraziť katalóg
Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 v 1
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, telo, pánsky, umývateľné nadstavce, samoostriace čepele, vodoodolný, digitálny displej, rýchle nabitie, indikátor nabíjania LED, vysokorýchlostný motor a nastavenie dĺžky, 2 nadstavce, materiál čepelí titán, oceľ a nehrdzavejúca oceľ, min. dĺžka strihu 0,5 mm, max. dĺžka strihu 17 mm, sieťové napájanie, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
Kód:  ROWZA621nad Stránky výrobcu
Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 v 1 Predaj skončil

Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 v 1

Zastrihávač Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 v 1 Lifestyle

Je pre vás dôležité starať o svoj zovňajšok? Univerzálny strihací strojček Rowenta si efektívne poradí sa strihom vlasov, fúzov, chĺpkov v nose či ušiach. Ľahko si poradí aj s chĺpkami na akejkoľvek časti vášho tela. Bude sa hodiť na bežné využitie doma či na cestách. Zastrihávač Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 v 1 má možnosť napájania zo siete alebo pomocou akumulátora. Jednoducho si teda vyberiete, čo budete používať. V balení nájdete 2 nadstavce. Na jedno nabitie sa výdrž holiaceho zastrihávača Rowenta dostáva na 120 min. Bohato vám tak vystačí na niekoľko oholení. Batéria sa nabíja 90 min. Kvalitné a odolné titánové čepele zabezpečia dokonalé výsledky zastrihávania. Odolné oceľové čepele na presné strihanie majú dlhú životnosť a predvedú skvelý strihací výkon. Výnimočne ostré nerezové čepele zaručujú okrem odolnosti tiež skvelý strihací výkon. Zastrihávacia hlavica s minimálnou výškou strihu 0,5 mm sa spoľahlivo postará o presné zastrihnutie vašich vlasov. Dĺžka strihu je maximálne 17 mm. Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 v 1 má klasické tlačidlové ovládanie. Tento zastrihávač je vhodný na nadstavce na fúzy, vlasy, telo, uši a nos. Nutnou vychytávkou je funkcia rýchlonabíjanie, v prípade vybitia strojčeka ho možno behom okamihu dobiť a dokončiť úpravu vzhľadu. Samoostriace čepele zaručia dlhotrvajúci výkon. Zastrihávač Rowenta je určený na úpravu zovňajšku mužov.

Zásadné prednosti zastrihávača vlasov, fúzov a chĺpkov v nose Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 v 1

  • Strihací strojček na fúzy, vlasy a chĺpky v nose Rowenta zaručí perfektnú úpravu fúzov, presné strihanie vlasov a bezbolestné odstránenie nežiaducich chĺpkov z nosa
  • Odstráni chĺpky na akejkoľvek časti tela
  • Energiu čerpá z akumulátora alebo siete
  • Strojček na strihanie sa ovláda pomocou tlačidiel
  • Počet nadstavcov v balení: 2
  • Odolné titánové čepele si ľahko poradia so zastrihnutím silnejších vlasov alebo fúzov
  • Odolné oceľové čepele vynikajú vysokou ostrosťou
  • Čepele z nerezu sú kvalitné a zostanú dlho ostré
  • Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 v 1 si poradí s minimálnou dĺžkou strihu 0,5 mm
  • Telový zastrihávač Rowenta zvládne maximálnu dĺžku strihu 17 mm
  • Možnosti nastavenia strihu: 32
  • Dokáže pracovať s nadstavcami na fúzy, vlasy, telo, uši a nos
  • V prípade nabitia do plnej kapacity vydrží fungovať 120 min
  • Nabitie do maximálnej kapacity batérie trvá 90 min
  • Určenie: pánske
  • Samoostriace čepele garantujú dlhotrvajúci presný výkon.
  • LED indikátor nabíjania vás informuje o úplnom nabití batérie
  • Užitočná funkcia rýchleho nabitia strojčeka na vlasy
  • Displej na presnú spätnú väzbu a nastavenia strojčeka
Zastrihávač Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 v 1 Vlastnosti/technológia
Zastrihávač Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 v 1 Vlastnosti/technológia

Ďalšie užitočné funkcie zastrihávača Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 v 1

Zastrihávacie nadstavce možno jednoducho očistiť vodou či mokrou handričkou. Brity budú neustále ostré vďaka samoostriacim čepeliam. Brity sú brúsené vďaka vzájomnému treniu. Vďaka vodoodolnej konštrukcii sa dá používať aj v sprche. Zastrihávač Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 v 1 je prispôsobený na umývanie pod tečúcou vodou. Zastrihávač Rowenta sa chváli digitálnym displejom, vďaka ktorému budete mať prehľad o nabití batérie či o nastavení parametrov strihu. S pomocou funkcie rýchleho nabitia bude strojček na strihanie možné kedykoľvek využiť. O stave batérie Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 v 1 budete mať stály prehľad vďaka LED indikátoru nabitia. Medzi jeho veľké prednosti patria vymeniteľné nadstavce. To zabezpečí možnosť využiť niekoľko typov úprav. Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 v 1 má vo výbave vysokorýchlostný motor. Strojček na strihanie Rowenta vám dovolí si nastaviť ľubovoľnú dĺžku strihu.

Parametre a špecifikácia

Využitie
Tvár, Telo Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Využitie
Fúzy, Vlasy, Chĺpky v nose, Telo Hotovo!
Typ zastrihávača
Bežné použitie Hotovo!
Počet nadstavcov
2, 11 Hotovo!

Využitie

Využitie
Tvár, Telo Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Typ

Využitie
Fúzy, Vlasy, Chĺpky v nose, Telo Hotovo!
Typ zastrihávača
Bežné použitie Hotovo!

Vlastnosti

Počet nadstavcov
2, 11 Hotovo!
Materiál čepelí
Titán, Oceľ, Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Počet nastavení strihu
32, 39 Hotovo!
Ovládanie
Pomocou tlačidiel Hotovo!
Typ nadstavca
Fúzy, Vlasy, Telo, Uši, Nos Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Umývateľné nadstavce, Samoostriace čepele, Vodoodolný, Digitálny displej, Rýchle nabitie, Indikátor nabíjania LED, Vysokorýchlostný motor, Nastavenie dĺžky Hotovo!

Dĺžka strihu

Min. dĺžka strihu
0,5 mm Hotovo!
Max. dĺžka strihu
17 mm, 20 mm Hotovo!

Chod a napájanie

Čas chodu
120 min, 180 min Hotovo!
Doba nabíjania
90 min Hotovo!
Napájanie
Elektrická sieť, Akumulátor Hotovo!
Batérie súčasťou balenia
Áno Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 v 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14v1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14in1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14in1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta TN9460F4 Selectium Xpert 14 az 1-ben.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií