Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Rowenta Wet & Dry Beard TN5120

Zobraziť katalóg
Rowenta Wet & Dry Beard TN5120
4,0 13 hodnotení
Zastrihávač na vlasy, fúzy a telo, 17 nastaviteľných dĺžok strihu po 2 mm, 2 výmenné hrebeňové nadstavce na vlasy, 1 nadstavec na fúzy, vodoodolný WET & DRY systém, akumulátorový, doba nabíjania približne 12hod., set pre ľahkú údržbu, cestovné puzdro
Kód:  ROWZVO03 Produktové číslo:  TN5120 Stránky výrobcu
Rowenta Wet & Dry Beard TN5120 Predaj skončil

Rowenta Wet & Dry Beard TN5120

Kvalitní titanová čepel

Výnimočná kvalita

Povrch čepele vyniká až 4× dlhšou životnosťou oproti antikorovému, a zaručuje dlhotrvajúcu ostrosť aj po rokoch používania.

Precízne nastavenie dĺžky

Precízne nastavenie dĺžky

K dispozícii máte precízne a jednoduché nastavenie dĺžky strihu. Samozrejmosťou je vysoká stabilita nastavenia eliminujúca neočakávané zmeny počas strihania.


Multifunkčný zastrihávač na vlasy, fúzy a telo

Rowenta zastrihávač fúzov Wet & Dry spĺňa všetky požiadavky na ideálny zastrihávač vhodný na celé telo od hlavy až k päte. Je vybavený vysoko kvalitnou titánovou čepeľou, ktorá zaisťuje perfektné dokončenie a presné detaily účesu, zastrihnutie fúzov i chĺpkov celého tela.


Jednoduché a bezpečné použitie

Strihač Wet & Dry sa hodí pre zastrihávanie za mokra i za sucha, a je dokonca možné používať ho aj pod sprchou či vo vani. Nemusíte sa trápiť s neporiadkom, zastrihnuté vlasy či fúzy jednoducho spláchnete.

Integrovaný akumulátor vám zaistí pohodlných 45 minút prevádzky bez elektrickej zásuvky. K praktickému príslušenstvu patrí aj elegantné cestovné puzdro.

Jednoduché a bezpečné použitie

Rowenta Wet & Dry Beard TN5120

Kľúčové vlastnosti

  • 100% vodoodolný - možnosť používania v sprche
  • Profesionálna dlhotrvajúca kvalita zastrihnutia
  • Unikátna čepeľ zastrihne všetky typy vlasov jedným ťahom
  • Jedinečný tvar hrebeňa zabraňuje zhlukovaniu vlasov
  • Plne umývateľný: jednoduchým čistením k maximálnej hygiene
  • Jednoduchá a presná kontrola správnej dĺžky
  • Iba bezšnúrové použitie

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat,jak dlouho se nabíjí zastřihávač vlasů Rowenta Wet & Dry Beard TN5120 (TN5120). Nikde na Vašich stránkách v parametrech není jak dlouho se přístroj nabíjí. Děkuji za odpověď Dušková

Diskusia a poradňa k Rowenta Wet & Dry Beard TN5120
Príslušenstvo pre Rowenta Wet & Dry Beard TN5120
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Wet & Dry Beard TN5120. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Wet & Dry TN5120 Haarschneider. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Wet & Dry TN5120 Haarschneider. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta Wet & Dry TN5120.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií