AP+ nový vizuál AP+ slevy

ROYALTY LINE RL-PKM2100BG 3v1 strieborný

Zobraziť katalóg
ROYALTY LINE RL-PKM2100BG 3v1 strieborný
Kuchynský robot – multifunkčný, planetárne hnetenie, príkon 2100 W, kovové vnútorné prevody, antikorový plášť, materiál misy nerez, objem misy 7,5 l, funkcie šľahanie, miesenie, miesenie, mletie a mixovanie, súčasťou miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, mixér, mlynček na mäso a šľahacia metla, 3 strúhacie disky, hmotnosť 9,8 kg, rozmery 41 × 39 × 60 cm (V׊×H), strieborná farba
Kód:  ROYKR755 Produktové číslo:  RL-PKM2100BG-STRIBRNY

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROYALTY LINE RL-PKM2100BG 3v1 strieborný Predaj skončil

ROYALTY LINE RL-PKM2100BG 3v1 strieborný

Vyskúšajte si nové techniky varenia a pripravujte si dokonalé pokrmy s novým kuchynským robotom ROYALTY LINE RL-PKM2100BG 3v1 strieborný. Má motor s príkonom 2100 W, ktorý je obľúbený aj medzi profesionálnymi kuchármi a zvládne bez problémov aj náročné chlebové cestá. V kombinácii s planetárnym pohybom, kedy miešanie surovín zahŕňa pohyb hlavy robota a miešacieho nadstavca v opačnom smere, vám použitie robota zaručí vynikajúce výsledky. Pre pohodlné spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený misou z odolného nerezového materiálu s objemom 7,5 l., ktorá je vhodná pre gastro prevádzky. Vzhľad kuchynského robota Royalty Line dopĺňa strieborná farba.

Kuchynský robot ROYALTY LINE RL-PKM2100BG 3v1 strieborný ...
Kuchynský robot ROYALTY LINE RL-PKM2100BG 3v1 strieborný ...

Hlavné vlastnosti kuchynského robota ROYALTY LINE RL-PKM2100BG 3v1 strieborný

  • Kuchynský robot Royalty Line vám pomôže v kuchyni robiť viac vecí naraz
  • Je osadený motorom s príkonom 2100 W
  • Špeciálny planetárny pohyb
  • Praktická nerezová misa s objemom 7,5 l
  • Funkcie robota zahŕňajú šľahanie, miesenie, miesenie, mletie a mixovanie
  • Multifunkčný kuchynský robot Royalty Line je všestranný pomocník
  • Zaujímavé stvárnenie navyše dopĺňa strieborná farba

Funkcie kuchynského robota ROYALTY LINE RL-PKM2100BG 3v1 strieborný

Vďaka kuchynskému robotovi Royalty Line sa stanete majstrom v pečení rôznych druhov sladkých i slaných pokrmov. Môžete ho použiť na šľahanie vajec alebo vaječných bielkov, šľahačky či penových krémov. Hravo zvládne vyšľahať polevy, krémy či náplne. Zvládne pripraviť všetky ľahké cestá a kontroluje, aby sa do nich dostal dostatok vzduchu a koláče boli dokonale nadýchané. S hnetacou funkciou nebola príprava ťažkých ciest nikdy ľahšia. Zarobí cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, cukrovinky a iné. Medzi jeho funkcie sa radí aj mixovanie. Bez problémov premixuje orechy, ľad, polievky, kaše aj smoothies, ktoré si zachovávajú všetky svoje živiny. Takto môžete ochutnať skutočne kvalitné a chutné veci. Mlynček dokáže namiešať mäso na veľmi jemnú aj hrubú konzistenciu. Urobenie domáceho mletého mäsa je ideálny spôsob, ako si vychutnať chutné burgre, sekanú a ďalšie mäsové pochúťky.

Kuchynský robot ROYALTY LINE RL-PKM2100BG 3v1 strieborný ...
Kuchynský robot ROYALTY LINE RL-PKM2100BG 3v1 strieborný ...

Nechajte sa uniesť nadštandardným umením kuchynského robota Royalty Line

Multifunkčný kuchynský robot ROYALTY LINE RL-PKM2100BG 3v1 strieborný je skvelý nástroj, ktorý vám pomôže s varením v teplej aj studenej kuchyni. Kuchynský robot Royalty Line skvele využijete pri chystaní celého radu jedál.

Príslušenstvo kuchynského robota Royalty Line

Súčasťou robota je príslušenstvo ako miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, mixér, mlynček na mäso a šľahacia metla 3 krúžkové disky. S takto obsiahlym príslušenstvom kuchynský robot ROYALTY LINE RL-PKM2100BG 3v1 strieborný úplne zastúpi niekoľko ďalších spotrebičov, vy tak šetríte čas, financie aj priestor v kuchyni.

Materiál plášťa:

nerez

Materiál vnútorných prevodov:

kov

Rozmery:

41 × 39 × 60 cm (vך×h)

Hmotnosť:

9,8 kg

Parametre a špecifikácia

Objem misy
7,5 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
3 Hotovo!
Príkon
2 100 W Hotovo!

Príslušenstvo

Objem misy
7,5 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
3 Hotovo!

Materiál

Materiál misy
Nerez Hotovo!
Materiál plášťa
Nerez Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
60 cm Hotovo!
Šírka
39 cm Hotovo!
Výška
41 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROYALTY LINE RL-PKM2100BG 3v1 strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROYALTY LINE RL-PKM2100BG 3 v 1 stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROYALTY LINE RL-PKM2100BG 3in1 silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROYALTY LINE RL-PKM2100BG 3in1 silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Royalty Line RL-PKM2100BG 3in1, ezüst.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií