AD 1. týden květen P&G boost

Rozšíření záruky pro 30" monitory HP COMPAQ CarePack

Zobraziť katalóg
Rozšíření záruky pro 30" monitory HP COMPAQ CarePack
- HP COMPAQ Care Pack Rozšíření záruky pro 30" monitory, 48 měsíců On-Site NBD z 12 měsíců Carry-In
Kód:  NO371e Produktové číslo:  UE369E Stránky výrobcu
Rozšíření záruky pro 30" monitory HP COMPAQ CarePack Predaj skončil

Rozšíření záruky pro 30" monitory HP COMPAQ CarePack

Rozšírená záruka pre monitory HP Compaq.Zahŕňa v sebe rozšírenie štandardnej záruky z 12 mesiacov Carry-In na 48 mesiacov On-Site NBD (nasledujúci pracovný deň v mieste inštalácie zariadenia).Jedná sa o elektronickú licenciu, ktorej registráciu za Vás urobíme my.Ak rozšírenie záruky kupujete k už zakúpenému notebooku, uveďte pre urýchlenie v poznámke pri odosielaní košíka nasledujúce informácie:

Meno a priezvisko (názov spoločnosti)
Adresa:
Tel:
E-mail:
Typ monitora:
Seriové číslo monitora:

Registrácia care packu trvá bežne 1-2 týždne.Po úspešnej registrácii bude zaslaný potvrdzovací e-mail od spoločnosti HP.

Upozornenie:rozšírenie záruky možno registrovať nepozdějí 180 dní po nákupe monitora

Hlavné vlastnosti záruky
- Zásah nasledujúci pracovný deň v mieste inštalácie zariadenia po dobu 4 rokov
- Štandardná pracovná doba (služba je k dispozícii v pondelok až piatok od 8:00 do 17:00 hodín, okrem štátnych sviatkov a dní pracovného voľna)

Určené pre modely:
Aktuálne prehľad kompatibilných modelov nájdete/ / h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs/sm/WF32a/A1-22744-449130-80934-80934-463447-3332688.html "target = _blank> tu

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rozšíření záruky pro 30" monitory HP COMPAQ CarePack
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rozšíření záruky pro 30" monitory HP COMPAQ CarePack . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rozšíření záruky pro 30" monitory HP COMPAQ CarePack . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rozšíření záruky pro 30" monitory HP COMPAQ CarePack . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rozšíření záruky pro 30" monitory HP COMPAQ CarePack .
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií