Runtastic Combo Fitness hrudný pás s meraním tepovej frekvencie

Zobraziť katalóg
Runtastic Combo Fitness hrudný pás s meraním tepovej frekvencie
Hrudný pás meria tepovú frekvenciu, rýchlosť, tempo; počítadlo vzdialenosti, spálených kalórií; umývateľný pás, vymeniteľná batéria, integrovaný hudobný prehrávač
Kód:  SPTkn1224 Produktové číslo:  9020400111206 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Runtastic Combo Fitness hrudný pás s meraním tepovej frekvencie Predaj skončil

Runtastic Combo Fitness hrudný pás s meraním tepovej frekvencie

Inteligentné hrudný pás Runtastic bluetooth Smart Combo umožňuje prenos dát o srdcovú frekvenciu priamo do smartphonu, poťažmo mobilné aplikácie Runtastic bez nutnosti používať ďalšie adaptér či zariadení. Na prenos sa využíva bezdrôtová technológia bluetooth Smart. V kombinácii s možnosťou zaznamenávať rýchlosť, tempo, nadmorskú výšku, vzdialenosť a čas si môžete ľahko vytvoriť vlastný tréning, ktorý možno nielen analyzovať, ale aj postupnými krokmi zefektívňovať. Tento hrudný pás taktiež umožňuje sledovať dobu trvania aktivity, spálené kalórie, nastaviť intervalový tréning a údaje sledovať na denné, týždenné i mesačnej báze a mnoho ďalšieho. Pracuje tiež na frekvencii, 5,3 kHz (ANT +), čo mu dovoľuje komunikovať s kardio prístrojmi. Veľkou prednosťou je integrovaný hudobný prehrávač.


kľúčové vlastnosti

  • Umožňuje prenos dát o pulzu bez ďalších adaptérov
  • Inteligentná technológia prenosu ANT +
  • Nízka spotreba energie
  • Umývateľný hrudný pás
  • vymeniteľná batéria
  • Integrovaný hudobný prehrávač
  • Kompatibilný s aplikáciami Runtastic Apps: Runtastic PRO, Road Bike PRO, Mountain Bike PRO

obsah balenia

  • Hrudný pás s bluetooth funkciou
  • Kód pre aplikáciu Runtastic PRO
  • Gombíková lítiová batéria CR2032

Doplňujúce informácie:

Podporované zariadenia:
iOS
Android
Windows Phone

hmotnosť:
89 g

Typ prenosu:
bluetooth

vodeodolnosť:
IP4
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat, pokud lze odhadnout, jaké je doba dodání tohoto produktu na Váš sklad (je-li aktuálně na objednávku)? Děkuji.

Dobrý den. Tento pás funguje pouze když při běhu mám mobil u sebe? Nebo má paměť a po návratu umí přenést údaje přes bluetooth do mobilu a dalších aplikací runasticu?

Diskusia a poradňa k Runtastic Combo Fitness hrudný pás s meraním tepovej frekvencie
Príslušenstvo pre Runtastic Combo Fitness hrudný pás s meraním tepovej frekvencie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Runtastic Combo Fitness hrudní pás s měřením tepové frekvence. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Combo Fitness runtastic Brustgurt mit Herzfrequenz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Combo Fitness runtastic Brustgurt mit Herzfrequenz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Runtastic Fitness Combo pulzusmérő mellkaspánt.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií