PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Russell Hobbs 23610-56/RH Oxford Long Sl 4Sl Toaster

Zobraziť katalóg
Russell Hobbs 23610-56/RH Oxford Long Sl 4Sl Toaster
5 1 hodnotení
Hriankovač vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, vhodný na väčšie plátky chleba, nastaviteľný stupeň pečenia, rozmrazovanie a STOP, mriežka na pečenie chleba, vysoká pečenie, odnímateľná miska na drobky
Kód:  RUHTO040 Produktové číslo:  23429036001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Russell Hobbs 23610-56/RH Oxford Long Sl 4Sl Toaster Predaj skončil

Russell Hobbs 23610-56/RH Oxford Long Sl 4Sl Toaster

Firma Russell Hobbs uviedla na trh nový unikátny hriankovač Oxford Long, ktorý zaujme a poteší všetkých milovníkov pečiva. Štýlový hriankovač ponúka štyri extra dlhé priehradky, ktoré vám okrem štandardných toastov opečú aj dlhšie plátky chleba, rožky či bagetky. Povrch z brúsenej nehrdzavejúcej ocele dokonale zapadne a ozdobí vašu kuchyňu. Hriankovač sa chváli niekoľkými praktickými funkciami. Funkcia rozmrazovania vám umožní opekať pečivo priamo z mrazničky, čím ušetríte veľa času počas ranných príprav. Pomocou funkcie vysokého nadvihnutia pečiva vyberiete hrianky bezpečne a jednoducho. Hriankovač je tiež vybavený mriežkou pre zapekanie pečiva, a tak budú vaše žemličky a croissanty vždy krásne krehké, čerstvé a teplé. O čistú pracovnú plochu sa postará vyberateľný podnos na omrvinky. Posuňte prípravu raňajok zase o kúsok ďalej.

Hlavné prednosti

  • Ideálny pre väčšie plátky chleba, rožky či bagetky
  • Rozmrazovanie
  • Moderný dizajn
  • Mriežka pre zapekanie pečiva
  • Odnímateľný podnos na omrvinky
  • Vysoké vysunutie pečiva
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Antikorová Hotovo!
Príkon
1 600 W Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!
Funkcie
Regulácia opekania, Rozmrazovanie, Vysoký zdvih Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 600 W Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Regulácia opekania, Rozmrazovanie, Vysoký zdvih Hotovo!
Poznámka:
Hriankovač na sklade ✅ Hriankovač u vás do 24 hodín ✅ Hriankovač – široká ponuka ✅ Pohodlný nákup ✅ Topinkovač za výhodnú cenu ✅

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Russell Hobbs 23610-56/RH Oxford Long Sl 4Sl Toaster Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs 23610-56/RH Oxford Long Sl 4Sl Toaster. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 23610-56 / RH Oxford Lange Sl 4SL Toaster. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 23610-56 / RH Oxford Lange Sl 4SL Toaster. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Russell Hobbs 23610-56/RH Oxford 4 szeletes hosszú kenyérpirító.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií