Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Siguro kuchyňský robot

Russell Hobbs Retro Cream Kettle 21672-70

Zobraziť katalóg
Russell Hobbs Retro Cream Kettle 21672-70
4,9 22 hodnotení
Rýchlovarná kanvica – retro dizajn, antikorová, objem 1,7 l, béžová farba, príkon 2400 W, filter, kontrolka prevádzky, otočná základňa, skrytá špirála a zdokonalený lievik, automatické vypnutie, ochrana pred chodom naprázdno, ukazovateľ teploty vody a ukazovateľ vodnej hladiny, vyberateľný filter
Kód:  RUHRK036 Produktové číslo:  23447016002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Russell Hobbs Retro Cream Kettle 21672-70

Ak patríte k milovníkom retro dizajnu, ale radi využívate moderné technológie, rýchlovarná kanvica Russell Hobbs Retro Cream Kettle, je pre vás tým pravým orechovým, ktorý skvele doplní vašu domácnosť. Kanvica má značne detailne prepracované retro prvky, zároveň sa však honosí modernými praktickými funkciami, ako je zóna rýchleho varu, ktorá dokáže pripraviť jednu šálku vriacej vody za 55 sekúnd. Ušetríte tým až 66 % energie. Kanvica so svojím objemom 1,7 litra pripraví až 6 šálok kávy a okrem štandardných vlastností, ako je základňaotočná o 360°, ukazovateľa množstva vody či odnímateľného filtra má tiež zdokonalený lievik na praktické nalievanie vody bez okvapávania a praktickú mäkkú rukoväť.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchlovarná kanvica v retro dizajne
  • Funkcia rýchleho varu pre 1/2/3 šálky
  • 1 šálka vriacej vody za 55 sekúnd - veľká úspora el. energie
  • Otočná základňa o 360°
  • Odnímateľné veko
  • Ukazovateľ hladiny vody
  • Podsvietenie
  • Odnímateľný umývateľný filter
  • Zdokonalený lievik
  • Ergonomická mäkká rukoväť

Objem:
1,7 l

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Retro Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ukazovateľ teploty vody, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
2 400 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Béžová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Když hledám hmotnost konvice kdekoliv na internetu, dozvídám se informace v rozmezí od 1,2 kg, do 2 kg. Což by potom s vodou bylo až 3,7 Kg, to je víc než dost. Můžete mi prosím napsat, jakou hmotnost má konvice bez vody a bez stojanu?? Děkuji Tomáš D

Pri otvoreni manualu sa otvori manual mraziaku :D:D

Diskusia a poradňa k Russell Hobbs Retro Cream Kettle 21672-70
Príslušenstvo pre Russell Hobbs Retro Cream Kettle 21672-70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs Retro Cream Kettle 21672-70.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií