AP+ nový vizuál MPLA318265

Russell Hobbs23240-56

Zobraziť katalóg
Russell Hobbs23240-56
5 1 hodnotení
Prekvapkávací kávovar – technológia zdokonalenej sparovacej hlavice, sklenená karafa s objemom 1.8l, uvarí až 12 šálok kávy, ukazovateľ hladiny vody, 24-hodinový nastaviteľný časovač, LCD displej s modrým podsvietením, funkcia automatického čistenia, umývateľný držiak filtra, automatické udržiavanie teploty
Kód:  RUSKA103 Produktové číslo:  23525016001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Russell Hobbs23240-56

Dávate prednosť väčšiemu množstvu kávy naraz potrebnej pre návštevy? Zvoľte kávovar Russell Hobbs. Kávovar Russell Hobbs má príjemný vzhľad a skvelú technológiu automatického udržiavania teploty. Vďaka tejto technológii zostane vaša káva horúca počas dlhej doby a tak si ju môžete vychutnať nielen na raňajky, ale napríklad aj na desiatu. Sklenená kanvica s objemom 1,8 litra, vám zaistí dostatočné množstvo kávy aj v prípade nečakanej návštevy.  

Kľúčové vlastnosti kávovaru Russell Hobbs 23240-56 v červenej farbe

  • Elegantný vzhľad kávovaru Russell Hobbs
  • Technológia automatického udržiavania teploty udrží kávu horúcu počas dlhej doby
  • Objem 1,8 litra zaistí dostatočné množstvo kávy
  • 24-hodinový časovač
  • LED displej s modrým podsvietením
  • Technológia zdokonalenej sparovacej hlavice
  • Ukazovateľ množstva vody
  • Funkcia automatického čistenia
  • 12 šálok kávy

24-hodinový časovač

Radi sa ráno prebúdzate vôňou kávy? Nastavte si časovač varenia kávy na hodinu, ktorú potrebujete. Kávovar Russell Hobbs uvarí vašu kávu práve včas, aby ste si ju mohli vychutnať ešte pred odchodom do práce. Kávovar Russell Hobbs disponuje 24-hodinovým časovačom. Môžete si tak dopredu naplánovať, kedy má byť vaša káva hotová. Či je káva pripravená, zistíte pomocou modro podsvieteného LED displeja. 

Technológia zdokonalenej sparovacej hlavice kávovaru Russell Hobbs

S kávovarom Russell Hobbs je káva oveľa chutnejšia vďaka technológii zdokonalenej sparovacej hlavice. Kávovar Russell Hobbs disponuje tiež ukazovateľom množstva vody a preto budete vždy vedieť, kedy je potrebné vodu do kávovaru doplniť. Oceníte tiež funkciu automatického čistenia. Môžete tak použiť kanvicu znovu pre uvarenie ďalšej várky kávy. Toto oceníte predovšetkým pri väčšom počte ľudí. S kávovarom Russel Hobbs si kávu skutočne vychutnáte.  

 

Parametre a špecifikácia

Všeobecné funkcie
Časovač, Udržiavanie teploty Hotovo!
Typ prekvapkávača
Elektrický Hotovo!
Objem
1,8 l Hotovo!
Kapacita v šálkach
12 Hotovo!
Filter
Papierový Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Časovač, Udržiavanie teploty Hotovo!

Špecifiká prekvapkávačov

Typ prekvapkávača
Elektrický Hotovo!
Objem
1,8 l Hotovo!
Kapacita v šálkach
12 Hotovo!
Filter
Papierový Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Russell Hobbs23240-56 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs 23240-56. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 23240-56. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 23240-56. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Russell Hobbs23240-56.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií