Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Sada iRobot Roomba s9 a iRobot Braava jet m6

Zobraziť katalóg
Sada iRobot Roomba s9 a iRobot Braava jet m6
3,0 2 hodnotení
Robotický vysávač – s mopom, na čistenie kobercov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, doba prevádzky 120min, doba nabíjania 2h, hlučnosť 58dB, objem nádoby na prach 0.6l, automatické dobíjanie, vysypanie zásobníka do stanice, funkcia proti zamotaniu káblov, predvoľba miestností na upratovanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností, automatické vysypanie, detekcia znečistených miest a prispôsobenie povrchu podlahy, ovládanie cez aplikáciu, spôsob čistenia kefy a mopovanie, spôsob navigácie VSLAM, BLDC motor, mikrofilter a AeroForce filter
Kód:  IROVRCZ997 Produktové číslo:  s915840BM6 Stránky výrobcu
Sada iRobot Roomba s9 a iRobot Braava jet m6 Predaj skončil

Sada iRobot Roomba s9 a iRobot Braava jet m6

Revolúcia v automatickom upratovaní domácnosti

Sada robotického vysávača iRobot Roomba s9 a mopu iRobot Braava jet m6 ponúka celý rad inovatívnych technológií, ktoré povyšujú automatické upratovanie domácnosti na novú úroveň. Obidve zariadenia vzájomne komunikujú a disponujú pokročilým navigačným systémom iAdapt 3.0 a celým radom inteligentných funkcií a senzorov, ktoré sa postarajú o bezpečné a maximálne efektívne čistenie. Kombinácia týchto dvoch robotov zaisťuje komplexné čistenie podláh bez vašej prítomnosti a ponúka tak nebývalý komfort upratovania domácnosti.

Spoločnosť iRobot, ako technologický líder v domácej robotike, vám ponúka 60 dní na vyskúšanie robotického vysávača iRobot Roomba s9 a tým aj záruku vrátenia peňazí v prípade nespokojnosti.


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača
iRobot Roomba s9

  • Navigácia iAdapt® 3.0 s technológiou vSLAM
  • Neobmedzená veľkosť upratovanej plochy
  • Prémiový trojstupňový čistiaci systém AeroForce
  • Ovládanie cez mobilnú aplikáciu iRobot HOME (Android, iOS)
  • Inteligentné plánovanie počas upratovania
  • Akustická a optická detekcia nečistôt Dirt Detect
  • Unikátna bočná kefka s 5 ramenami
  • Funkcia Power Boost a Keep Out Zones
  • Systém proti pádu zo schodov
  • Komunikácia s robotickým mopom iRobot Braava jet m6
  • Automatické vysypávanie zberného koša v čistiacej stanici Clean Base (voliteľné príslušenstvo)
  • Automatické dobíjanie počas upratovania

Navigácia iAdapt 3.0 s inteligentným mapovaním Imprint a vSLAM®

Na precíznu orientáciu v priestore je robotický vysávač iRobot Roomba s9 vybavený najvyspelejšou kamerovou navigáciou iAdapt 3.0, ktorá sa postará o maximálne efektívne upratovanie neobmedzene veľkej plochy. Pomocou pokročilej navigačnej technológie vSLAM® robot vytvára 230 400 dátových bodov za sekundu a vďaka inteligentnému mapovaniu Imprint je zaistená detekcia jednotlivých miestností v domácnosti. Takto získate absolútnu kontrolu nad tým, kde a kedy má robot práve upratovať.


Technológia AeroForce

Robotický vysávač Roomba s9 s trojstupňovým čistiacim systém AeroForce

Robotický vysávač Roomba s9 disponuje patentovaným trojstupňovým čistiacim systémom AeroForce, ktorý sústredí prúd vzduchu do úzkej štrbiny medzi rotujúce kefy, čím dochádza k mimoriadnej akcelerácii vzduchu. V kombinácii s vysoko účinným motorom s funkciou Power Boost sa sací výkon zvyšuje až na štyridsaťnásobok.

Maximálne efektívne upratovanie

Maximálne efektívne upratovanie

Špeciálne zahnutá bočná kefka s 5 ramenami efektívne vyčistí miesta okolo nábytku, pozdĺž stien a rohy miestností. Dve proti sebe rotujúce gumové kefy so špeciálnymi lamelami dôkladne zbierajú nečistoty zo všetkých druhov podláh vrátane kobercov a ženú ich priamo do zberného koša vysávača.

Funkcia Power Boost

Funkcia Power Boost

Vďaka inteligentným senzorom vysávač iRobot Roomba s9 dokáže detegovať prechod na koberec a aktivovať funkciu Power Boost, ktorá automaticky zvýši sací výkon až 40-krát. Túto funkciu je možné manuálne ovládať pomocou aplikácie iRobot Home, kde môžete nastaviť úroveň sacieho výkonu v 4 režimoch.

Mapovacia technológia Imprint

Mapovacia technológia Imprint

Navigačný systém priebežne ukladá mapu priestoru do mobilnej aplikácie, kde môžete neskôr nastaviť hranice jednotlivých miestností, pomenovať ich a nastaviť odlišný časový plán upratovania pre konkrétny priestor. Robotický vysávač iRobot Roomba s9 si dokáže zapamätať a uložiť až 10 rôznych máp.

Čistiaca stanica Clean Base

Čistiaca stanica Clean Base

Čistiaca stanica Clean Base (voliteľné príslušenstvo) zaistí automatické vysypávanie zberného koša vysávača, čím je maximalizovaný prevádzkový komfort a odpadá starosť častého manuálneho vysypávania zásobníka. Vnútri stanice sa nachádza jednorazové vrecko na nečistoty, ktoré pojme až 30 zberných košov robota.

Funkcia Keep Out Zones

Robotický vysávač Roomba s9 má funkciu Keep Out Zones

V mobilnej aplikácii môžete na mape označiť neobmedzený počet miest, ktoré robotický vysávač Roomba s9 počas upratovania vynechá. Táto funkcia je ideálna napr. na ochranu psej misky s vodou či iných chúlostivých miest v domácnosti, ktoré by mohli byť vysávačom poškodené.

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia iRobot HOME

Robotický vysávač môžete pohodlne ovládať pomocou smartfónu alebo tabletu aj pokiaľ ste práve v práci či na dovolenke. Stačí stlačiť tlačidlo CLEAN a robot začne ihneď pracovať. Aplikácia navyše poskytuje dôležité informácie o údržbe, prehľadného pomocníka a štatistiky jednotlivých upratovacích cyklov.

Funkcia Imprint Link

Funkcia Imprint™ Link

Revolučná funkcia Imprint™ Link po dokončení upratovania robotickým vysávačom automaticky vyšle pokyn mopu Braava Jet m6, ktorý následne podlahy dôkladne utrie. Kombináciou týchto dvoch robotov je zaistené komplexné upratovanie domácnosti bez vašej prítomnosti.


Automatický vysávač Roomba s9 s inteligentnými senzormi pre maximálne bezpečné upratovanie

Automatický vysávač Roomba s9 je vybavený nárazníkom so spomaleným dotykom, ktorý je šetrný k vášmu nábytku. Navyše spoľahlivo rozozná zdanlivé prekážky, takže ho v upratovaní nezastaví ani prikrývka na posteľ či závesy. Pre maximálnu bezpečnosť vysávač disponuje ochranou proti zamotaniu do káblov či strapcov od koberca a inteligentnými senzormi zabraňujúcimi jeho pádu zo schodov či iných vyvýšených miest.


Kľúčové vlastnosti robotického mopu iRobot Braava jet m6

  • Upratovanie všetkých typov tvrdých podláh
  • Navigácia iAdapt 3.0 s technológiou vSLAM
  • Upratovanie domácnosti na ploche až 92 m2
  • 2 režimy upratovania: mokrý, suchý
  • Nádržka na vodu s objemom 445 ml
  • Funkcia Precision Jet Spray
  • Funkcia Keep Out Zone
  • Automatické nabíjanie v nabíjacej stanici
  • Senzory proti pádu zo schodov
  • Ovládanie cez mobilnú aplikáciu iRobot HOME
  • Režim virtuálnej steny
  • Komunikácia v slovenskom jazyku

Robotický mop iRobot Braava jet m6

Robotický mop Braava jet m6 je vybavený kamerovou navigáciou iAdapt 3.0 s technológiou vSLAM a technológiou Precision jet Spray na presné dávkovanie výstupu vody. Vďaka tvarovanému dizajnu dokáže perfektne upratať okolo nábytku, pod nábytkom a na ďalších ťažko dostupných miestach. Pokročilé senzory navyše robota zastavia pred kobercami či zabránia jeho pádu zo schodov. Mopovacie návleky sú vyrobené z nasiakavých vlákien a pomáhajú tak rozpúšťať kuchynskú mastnotu, špinu a ďalšie prilepené nečistoty. 

Navigácia iAdapt 3.0

Dokonalá orientácia

Najvyspelejší navigačný systém iAdapt 3.0 s vSLAM dodáva robotickému mopu Braava jet m6 istotu pri pohybe a orientácii vo vašej domácnosti. Vďaka inteligentnému mapovaniu Imprint rozoznáva jednotlivé miestnosti, takže môžete v mobilnej aplikácii určiť, kde má robot upratovať. 

Automatické dobíjanie

Automatické dobíjanie

Ako jeden z prvých robotických mopov ponúka automatické dobíjanie v nabíjacej stanici, a to dokonca aj počas upratovania. Iste oceníte, že nabíjacia stanica je navrhnutá tak, aby nedochádzalo ku kontaktu mokrej podložky a podlahy. 

Mobilná aplikácia

Ovládanie cez aplikáciu

Robotický mop iRobot Braava jet m6 môžete pohodlne ovládať pomocou mobilnej aplikácie iRobot HOME, ktorá vám umožní plánovanie, prispôsobenie či výber požadovanej miestnosti na upratovanie. Cez aplikáciu je možné taktiež nastaviť intenzitu dávkovania vody pre konkrétny typ podlahy. 

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
vSLAM Hotovo!
Počet bočných kief
1 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
vSLAM Hotovo!
Počet bočných kief
1 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Automatické vysypanie, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov, Detekcia znečistených miest Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi, Google Assistant , Amazon Alexa Hotovo!
Vlastnosti
Indikátor plného koša Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná, Rotačná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Nádobka na vodu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, AeroForce filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
58 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
31 cm Hotovo!
Výška
9,3 cm Hotovo!
Hĺbka
31 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,22 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohla bych mít dotaz zda spolu roomba s9 a braava jet m6 jsou schopni komunikovat? Zde se píše že ano, ale u popisku braava jet m6 je psáno, že komunikuje s i7,i7+, s9+ a chybí tam vypsaná s9. Jak to tedy je? Umí se spolu roomba s9 a braava jet m6 domluvit, aby braava začala mopovat poté co roomba skončí vysávání? Děkuji

Diskusia a poradňa k Sada iRobot Roomba s9 a iRobot Braava jet m6
Príslušenstvo pre Sada iRobot Roomba s9 a iRobot Braava jet m6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si set iRobot Roomba s9 a iRobot Braava jet m6.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií