AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Sades Diablo čierna/modrá

Zobraziť katalóg
Sades Diablo čierna/modrá
4,7 3 hodnotení
Herné slúchadlá okolo uší, so sklápacím mikrofónom, kompatibilné s PC, impedancia 32 Ohm, rozsah 20 Hz–20000 Hz, citlivosť 116 dB/mW, menič 40 mm, pripojenie: USB Type-A, priestorový zvuk (7.1) a RGB podsvietenie, ovládanie hlasitosti, uzatvorená konštrukcia, kábel 2.2 m,
Kód:  SADEa06 Produktové číslo:  SA-916 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sades Diablo čierna/modrá

Pokiaľ zháňate herné slúchadlá, ktoré vám poskytnú všetko čo ku kvalitnému hraniu potrebujete, potom sú pre vás Sades Diablo v čierno-modrej farbe ideálnou voľbou. Kvalitné meniče a široký frekvenčný rozsah vám zaistí perfektný hudobný zážitok. Technológia Realtek Gaming Audio obnovuje stratené zvukové detaily, normalizuje zvuk, umožňuje vychutnať si priestorové ozvučenie a zlepšuje celkový audio zážitok. Sades Diablo disponujú ako správne herné slúchadlá mikrofónom, s ktorým vám budú vaši spoluhráči perfektne rozumieť. Samozrejmosťou je kvalitný a pohodlný dizajn, vďaka ktorému sa pri používaní slúchadiel budete cítiť príjemne a nebudú vás rušiť žiadne okolité hluky. Celkovo slúchadlá pôsobia veľmi štýlovo, čomu dopomáha RGB podsvietenie. Samozrejmosťou je pohodlné ovládanie podsvietenia a hlasitosti pomocou tlačidiel na slúchadlách alebo pomocou diaľkového ovládania.

Kľúčové vlastnosti herních slúchadiel Sades Diablo

  • Široký frekvenčný rozsah a kvalitné meniče
  • Slúchadlá disponujú technológiou Realtek Gaming Audio
  • Kvalitný všesmerový mikrofón
  • Pohodlný dizajn, ktorý pomáha tlmiť okolitý hluk
  • RGB podsvietenie slúchadiel
  • Pohodlné ovládanie podsvietenia a hlasitosti

Parametre a špecifikácia

Platforma
PC Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli tato sluchátka budou fungovat na notebooku. Děkuji za odpověď Landauerová

Diskusia a poradňa k Sades Diablo čierna/modrá
Príslušenstvo pre Sades Diablo čierna/modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sades Diablo černá/modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sades Diablo schwarz/blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sades Diablo schwarz/blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sades Diablo fekete/kék.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií