AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sades Locust Plus

Zobraziť katalóg
Sades Locust Plus
4,4 13 hodnotení
Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, USB-A, pre PC, PlayStation 4 a Nintendo Switch, herný režim, priestorový zvuk 7.1, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 91 dB/mW, menič 40 mm, kábel 2.2 m
Kód:  SADEg02 Produktové číslo:  SA-904

Sades Locust Plus

Všetci gameri sa zhodnú, že nestačí len kvalitné grafické spracovanie, ale aj dokonalý hudobný podtón. Herné slúchadlá Sades Locust Plus vynikajú pohodlnou konštrukciou vďaka hlavovému mostu. Ich uzavretá konštrukcia je navyše zárukou úplnej izolácie zvukov prostredia. Súčasťou výbavy týchto slúchadiel je mikrofón na komunikáciu so spoluhráčmi. Oproti podobným slúchadlám vynikajú pozoruhodne dlhým káblom. S frekvenčným rozsahom 50 Hz až 10 000 Hz si buďte istí, že budete počuť všetky zložky svojej obľúbenej skladby. 

Kľúčové funkcie slúchadiel Sades Locust Plus 

  • Bezchybná Modrá farba 
  • Vynikajúci priestorový zvuk 7.1 
  • Farebné RGB podsvietenie
  • Veľmi slušná dĺžka kábla 2,1 až 2,9 m 
  • Veľmi dobrá redukcia šumu na počúvanie bez chybičky
  • Podsvietenie RGB diódami dotvára herný dizajn 
  • Plnohodnotný 7.1-priestorový zvuk zaistí ozvučenie ako v kine

Sades Locust Plus potešia šikovným mikrofónom 

Nielen herní nadšenci nájdu využitie na vstavaný mikrofón. Mikrofón slúchadiel Sades zaobstará prepojenie so spoluhráčmi pomocou programov ako je napríklad Skype. Jeho všesmerové vnímanie vás nijako neobmedzuje vymedzeným okruhom vnímania zvukových vĺn. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
USB Type-A Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
USB Type-A Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
2,2 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Nie Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
91 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Sklápací Hotovo!
Frekvencia od
50 Hz Hotovo!
Frekvencia do
10 000 Hz Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, Nintendo Switch Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal proč po připojení těchto sluchátek do PS4 není mozne ovládat hlasitost sluchátek skrze ovladač na kabelu u sluchátek. Děkuji za odpověď

Dobrý deň , nastavuje sa hlasitosť priamo pre slúchadlá alebo sa mení hlasitosť vo Windowse ?

Dobrý deň, chcem sa spýtať či sa 7.1 priestorový zvuk dá aj vypnúť. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, bohužel, jak tak koukám jsem již třetí, který se ptá na nefunkční sluchátka po připojení k X-boxu. Vypadá to spíš, že sluchátka nejsou kompatibilní i když inzerujete že ano !!! Bylo by dobré, aby si Alza sama tuto skutečnost nejprve ověřila a pak inzerovala. A aby mohla i poradit a ne pomáhat otázkou " Díval jste se do nastavení ?". Ptám se tedy, máte nějaké konkrétní řešení tohoto problému ?

Fungují sluchátka i na mobil?

Dobrý den, sluchátka po připojení do USB portu xbox one X se pouze rozsvítí a to je vše. Píšete tu že je stačí zapojit do USB a že jsou kompatibilní s xbox one, proč tedy nejdou. Děkuji za odpověď.

Dobrý den,prosím o pomoc po zapojení do xboxu one se sluchátka rozsvítí ale není v nich žádný zvuk ??? nemusí se nějak programovat u sluchátek není český návod a nikde jsem ho nenašel?? děkuji za pomoc

Dobry den, Sluchatka jsou v sekci pro PS4 ale maji USB port. Opravdu funguji i s PS4? Dekuji

Ako pripojím tieto slúchadlá ku konzole xbox one? Stači ich pripojiť do USB portu?

Dobry den rad bych se zeptal o srovnani se sluchatkama Patriot Viper PV370 coz je o neco drazsi model. Par lidi tam v recenzich napsalo do zaporu to znamena ze Basy jsou nic moc? Nebo jak byste srovnal tyto dva modely?? Hledam v cenove relace do 1500 a nejlepe at jsou podsvicene maji dobry prostorovy zvuk a poradne basy myslite si ze tyto jsou na Basy a hlasitejsi zvuk lepsi? Osobne se mi vic libi ty Viper vzhledove ale jak by meli mit horsi Basy nebo dokonce spatne basy tak bych sel spise do techle. Diky za srovnani a odpoved. S pozdravem Fajkus I.

12
Diskusia a poradňa k Sades Locust Plus
Príslušenstvo pre Sades Locust Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sades Locust Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sades Locust Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sades Locust Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sades Locust Plus.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií