AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sades Luna čierna/modrá

Zobraziť katalóg
Sades Luna čierna/modrá
4,7 18 hodnotení
Herné slúchadlá okolo uší, so sklápacím mikrofónom, kompatibilné s PC, impedancia 32 Ohm, rozsah 20 Hz–20000 Hz, citlivosť 95 dB/mW, menič 40 mm, pripojenie: USB Type-A, Priestorový zvuk (7.1), ovládanie hlasitosti, uzatvorená konštrukcia, kábel 2.2 m,
Kód:  SADEa03 Produktové číslo:  SA-968

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sades Luna čierna/modrá

Pokiaľ zháňate herné slúchadlá, ktoré vám poskytnú všetko čo ku kvalitnému hraniu potrebujete, potom sú pre vás Sades Luna v čierno/modrej farbe ideálnou voľbou. Kvalitné 40 mm meniče a široký frekvenčný rozsah vám zaistia perfektný hudobný zážitok. Hlavnou prednosťou slúchadiel je ich priestorový 7.1 zvuk. Sades Luna disponujú, ako správne herné slúchadlá mikrofónom, s ktorým vám budú vaši spoluhráči perfektne rozumieť. Samozrejmosťou je kvalitný a pohodlný dizajn vďaka ktorému sa pri používaní slúchadiel budete cítiť príjemne. Celkovo slúchadlá pôsobia veľmi štýlovo, čomu pomáha aj LED podsvietenie. Samozrejmosťou je pohodlné ovládanie podsvietenia a hlasitosti. Kábel je konštruovaný tak, aby čo najlepšie tlmil otrasy.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Sades Luna

  • Široký frekvenčný rozsah a kvalitné meniče
  • Slúchadlá disponujú kvalitným 7.1 zvukom
  • Kvalitný všesmerový mikrofón
  • Pohodlný dizajn, vďaka ktorému môžete hrať dlhé hodiny
  • LED podsvietenie slúchadiel
  • Pohodlné ovládanie podsvietenia a hlasitosti

Parametre a špecifikácia

Platforma
PC Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli sluchátka fungují na xbox one s all Digital. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den omlouvám se ale nevím kde mám získat software k tomuto produktu, mohli byste mi poslat odkaz nebo mě někam navézt. Předem děkuji za odpověď.

Hci sluchátka ke hře Fortnite. Jsou tyto dobré nebo mi poradíte nějaké jiné. Potřebuji cenu do 1000Kč.

Dobrý den,potřeboval bych pomoct najít nějaká dobrá herní sluchátka s mikrofonem, max cena tak do 1500, doporučili by jste mi tyto nebo nějaké jiné. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat co mám dělat když mi sluchátka jednou za čas když se na něco dívám nebo hraji vypadne zvuk nebo chvíli šumí... Sluchátka jinak jedou v pořádku.

Dobrý den, existuje redukce z USB na Jack 3,5mm, aby bylo možno připojit například k telefonu? Děkuji

Prosim vas aky dobry je mikrofon nevie mi nekto poradit prosim Dakujem

Dobrý den, chtel jsem se zeptat jak dlouho je zaruka na tyto sluchatka,jestli byste mi je doporučili ke hře cs go,nebo jestli byste mi poradili do 1500Kč nějaké lepší,popřípadě proč. Předem děkuji.

Dobrý deň chcel by som sa opýtať ako je to s tout VISA kartou? Bola reklama na to ,že ak zaplatíme kartou Visa na 20 a plus eurový nákup bude doprava až domov zadarmo

Dobrý ďeň, ak si tieto sluchdala chcem objdenať a zaplatim Visa alebo nejakou inou kartou bude doprava Ž domov zadarmo ?

12
Diskusia a poradňa k Sades Luna čierna/modrá
Príslušenstvo pre Sades Luna čierna/modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sades Luna černá/modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sades Luna schwarz/blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sades Luna schwarz/blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sades Luna fekete/kék.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií