Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SAE Max 1000

Zobraziť katalóg
SAE Max 1000
Dron doba letu až 55min a do vzdialenosti až 2 km od ovládača, možnosť pripevnenia GoPro kamery, Sony NEX alebo DSLR fotoaparátu, GPS modul, vyspelý stabilizačný systém, nostnost až 2 kg, 7 "LCD monitor, možnosť zloženia
Kód:  CVI807 Produktové číslo:  Max1000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAE Max 1000

Chcete svoj film alebo reportáž obohatiť o fascinujúce zábery z výšky? Potrebujete sa pozrieť na stavbu z toho najlepšieho pohľadu alebo kontrolovať rozsiahly areál bez toho, aby ste ho museli obchádzať? Potom je multikoptéra SAE, s vyspelým stabilizačným modulom a výbornou nosnosťou, tou najlepšou voľbou.

Kvalitné profesionál

Profesionálne hexakoptéra je vhodná na prieskum terénu, záchranným operáciám, nadobúdania špionážnych fotografií. Neoceniteľnú službu splní aj pri natáčaní filmov alebo rôznych videí. Tento stroj môžete bezproblémovo ovládať až do vzdialenosti 2 km od ovládača. Nemusíte sa báť, že keby sa stroj vzdialil príliš, tak že jednoducho spadne na zem. Vďaka funkcii automatického pristátia pri strate signálu stroj sám pristane u vás úplne v poriadku a nepoškodený. Hlavným benefitom je fantastická výdrž až 55 minút letu! Vďaka robustnej a kvalitnej konštrukcii môže multikoptéra niesť náklad o váhe až 2 kg. To znamená, že akákoľvek kamera alebo fotoaparát s kompaktnejšími rozmermi nie sú problém. Na stroj možno jednoducho pripevniť akčné kamery GoPro, Sony NEX a ďalšie kamery a fotoaparáty.

Jednoduché ovládanie

Používanie multikoptéry vám uľahčí niekoľko prepracovaných letových funkcií. S využitím autopilota sa vedia stroj sám vrátiť na štartovaciu pozíciu. Veľmi oceníte možnosť ukotvenia stroja na určitej pozícii, kedy je stroj automaticky vyrovnávaný a vy sa môžete venovať obsluhe fotoaparátu či kamery. Stroj je možné ovládať aj prostredníctvom 7 palcového displeja, na ktorom sa zobrazuje obraz z kamery pripevnenej k multikoptéře. Stroj je tiež možné pohodlne zložiť do špeciálneho kufríka a prenášať.


Povinnosti, ktoré musia byť dodržané pri obsluhe dronov, nájdete tu.

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SAE Max 1000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAE Max 1000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SAE Max 1000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SAE Max 1000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SAE Max 1000.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií