Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SAE Max 1200

Zobraziť katalóg
SAE Max 1200
Dron doba letu až 27min bez záťaže a 20min so záťažou, GPS modul, 3 osý gimbal s ovládaním, fotoaparát Sony 5R, možnosť zloženia
Kód:  CVI810 Produktové číslo:  Max1200

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAE Max 1200

Chcete si svoj film alebo reportáž obohatiť o fascinujúce zábery z výšky? Predtým bolo možné tieto zábery zaobstarať iba pomocou helikoptéry. Dnes je k dispozícii SAE Max 1200, ktorý vám umožní kúpiť rovnako fascinujúce zábery za zlomok ceny.

Kvalitný profesionál

Profesionálna multikoptéra je vhodná na nakrúcanie filmov či videí. Tento stroj môžete bezproblémovo ovládať prostredníctvom perfektného diaľkového ovládania. V prípade, že stroj stratí spojenie s ovládačom, nemusíte sa báť, že  spadne na zem. Vďaka funkcii automatického pristátia pri strate signálu, stroj sám pristane u vás v poriadku a nepoškodený. Batérie poskytujú dostatočnú výdrž 27 minút letu so záťažou. Stroj je skonštruovaný tak, aby uniesol akúkoľvek kameru alebo fotoaparát s kompaktnejšími rozmermi. Na stroj možno jednoducho pripevniť akčné kamery GoPro, Sony NEX a ďalšie kamery a fotoaparáty.

Fotoaparát Sony 5R

Spolu so strojom je dodávaný fotoaparát Sony 5R. Čip s rozlíšením 16 megapixelov a výbornou optikou, je skvelým partnerom tejto multikoptéry. Vďaka kvalitnej optike s výbornou svetelnosťou, je možné si nakrúcať skvelá videa vo Full HD rozlíšení. Fotoaparát je navyše umiestnený v otočnom držiaku teda s ním môžete za letu manipulovať. Vďaka vstavanému GPS modulu multikoptéry, je možné nastaviť, aby stroj preletel dopredu definovanými body na mape. To vám umožňuje snímať plynulé zábery a venovať sa len nastaveniu kamery, pretože stroj letí úplne autonómne.

Jednoduché ovládanie

Používanie multikoptéry vám uľahčí niekoľko prepracovaných letových funkcií. S využitím autopilota sa vie stroj sám vrátiť na štartovaciu pozíciu. Oceníte možnosť ukotvenia stroja na určitej pozícii, kedy je stroj automaticky vyrovnávaný a vy sa môžete venovať obsluhe fotoaparátu či kamery. Stroj je tiež možné pohodlne zložiť do špeciálneho kufríka a prenášať.

Dokonalá konštrukcia

Stroj má skvelý sklápací podvozok, ktorý zaručuje, že podvozok nikdy nebude prekážať vašim dokonalým záberom. Rotory stroja sú navrhnuté tak, aby dokonale odolávali aj silnému vetru. Pre správnu orientáciu pri riadení stroja slúžia praktické diódy umiestnené na jednotlivých ramenách. Vždy sa rozsvieti dióda na ramene, ktoré ukazuje smer, kam stroj poletí. Skvelým doplnkom je aj aplikácia pre smartfóny, ktorá vám napríklad nahlási, že multikoptére dochádza energia.


Povinnosti, ktoré musia byť dodržané pri obsluhe dronov, nájdete tu.

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SAE Max 1200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAE Max 1200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SAE Max 1200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SAE Max 1200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SAE Max 1200.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií