PET AD homeoffice

Saeco HD8423/19 POEMIA Manuálny espressovar

Zobraziť katalóg
Saeco HD8423/19 POEMIA Manuálny espressovar
5 3 hodnotení
Pákový kávovar 950W 15bar, nádržka pre vodu 1,25l, Panerello na ľahké našľahanie bohatej peny
Kód:  EAN3536 Produktové číslo:  HD8423/19 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Saeco HD8423/19 POEMIA Manuálny espressovar Predaj skončil

Saeco HD8423/19 POEMIA Manuálny espressovar

Pripravte s espressovarom Philips Saeco lahodnú kávu presne podľa svojho gusta, ktorá vám vždy spríjemní deň. Tento prístroj vás poteší nielen svojimi funkciami a podareným dizajnom, ale aj príjemnou cenou, vďaka ktorej si kávu luxusnej chuti bude môcť dopriať naozaj každý.

Kľúčové vlastnosti

  • Manuálny espressovar
  • Vysoký tlak (15 barov)
  • Držiak tlakového filtra Crema
  • Vhodné pre mletú kávu i kapsule
  • Lahodná mliečna pena s klasickým napeňovačom mlieka
  • Vysoká kvalita použitých materiálov
  • Jednoduchá obsluha
  • Energeticky úsporný
  • Funkcie pary
  • Funkcia horúcej vody
  • Držiak a ohrievač šálok

Všetko pre chutné talianske espresso

Podľa svojich aktuálnych preferencií si môžete pripraviť nápoj buď z mletej kávy alebo z kapsúl, kde je využitý systém ľahkého podávania espressa (ESE). Vysoký tlak 15 bar je zárukou absolútne dokonalého výsledku a špeciálny filter Crema ponúkne  lahodnú chuť a bohatú arómu s každou zmesou kávy, ktorú si vyberiete. Klasický napeňovač mlieka Pannarello umožňuje ľahko vytvoriť presne takú penu, akú si budete priať.

Jednoduchá obsluha a energetická úspornosť

Používania prístroja je veľmi jednoduché, systém obsluhy si zaručene osvojíte behom chvíľky. Pri jeho vývoji bolo myslené na pohodlnú dostupnosť všetkých ovládacích prvkov i komfortné dopĺňanie kávovej zmesi či vyprázdňovanie filtrov. Oceníte aj praktický držiak šálok, vďaka ktorému môžete ukladať šálky a poháre priamo na espressokávovar, takže sú vždy po ruke a nezaberajú miesto. V neposlednom rade stojí za zmienku veľmi nízka energetická náročnosť prístroja, pretože v pohotovostnom režime je spotreba automaticky po jednej hodine nižšia ako 1 watt za hodinu.

Doplňujúce informácie:

Príkon:
950 W

Maximálna výška šálky:
75 mm

Dĺžka kábla:
0,8 m

Materiál:
Bojler: hliník
Telo: plast
Panarello: plast

Rozmery:
200 × 265 × 297 mm (š × h × v)

Hmotnosť:
4 kg
 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mozem sa opytat, ze pri pouzitom tovare co presne znamená, ze: Balenie použitého tovaru Saeco HD8423/19 POEMIA Manuálny espressovar nemusí obsahovať príslušenstvo. dakujem

Diskusia a poradňa k Saeco HD8423/19 POEMIA Manuálny espressovar
Príslušenstvo pre Saeco HD8423/19 POEMIA Manuálny espressovar Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Saeco HD8423/19 POEMIA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Saeco POEMIA Manual HD8423/19 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Saeco POEMIA Manual HD8423/19 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Saeco POEMIA Manual HD8423/19 .
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií