Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Saeco HD8904/01 Intelia DELUXE Automatický espresso kávovar s automatickým napeňovačom mlieka

Zobraziť katalóg
Saeco HD8904/01 Intelia DELUXE Automatický espresso kávovar s automatickým napeňovačom mlieka
3,5 2 hodnotení
Automatický kávovar 1850 W, 15 barov, 10 nastavení hrubosti mletia, keramický mlynček, filter AquaClean, indikátor vodného kameňa, odnímateľná varná jednotka
Kód:  EAN3537 Produktové číslo:  HD8904/01 Stránky výrobcu
Saeco HD8904/01 Intelia DELUXE Automatický espresso kávovar s automatickým napeňovačom mlieka Predaj skončil

Saeco HD8904/01 Intelia DELUXE Automatický espresso kávovar s automatickým napeňovačom mlieka

Spríjemnite si deň šálkou vašej obľúbenej kávy v pohodlí domova. Ak túžite po profesionálnej chuti kávy, je automatický espresso kávovar Saeco HD8904/01 tou správnou voľbou. Prístroj vyniká moderným dizajnom, užitočnými funkciami a vysoko kvalitným talianskym spracovaním. Jeho súčasťou je automatický napeňovač mlieka a keramický mlynček s desiatimi nastaveniami hrubosti mletia od najjemnejšieho mletia na výrazné espresso až po najhrubší stupeň určený na prípravu slabšej kávy.

Kľúčové vlastnosti

  • Nadčasový dizajn talianskej výroby
  • Výber z piatich intenzít kávy
  • Keramický mlynček s desiatimi nastaveniami hrubosti mletia
  • Vodný filter AquaClean
  • Automatický napeňovač mlieka
  • Extra rýchly ohrievač
  • Cyklus automatického čistenia
  • Pre zrnkovú i mletú kávu
  • Grafický LCD displej
  • Jednoduchá obsluha
  • Nastaviteľná veľkosť šálky

Káva presne podľa vašej chuti

Každý z nás preferuje inú intenzitu kávy, preto je tento prístroj vybavený hneď piatimi stupňami sily nápoja. Až objavíte silu, ktorá bude presne podľa vášho gusta, ľahko si ho uložíte pomocou funkcie Memo. Rovnako tak si môžete uložiť aj požadovanú teplotu kávy a dĺžku jej prípravy. Prístroj vám tak vždy pripraví kávu, ako ju máte najradšej. O bohatú mliečnu penu sa postará automatický napeňovač mlieka, ktorý aktivujete jediným stlačením tlačidla. 

Či už máte chuť na silné espresso či chuti lahodiace cappuccino, v bohatej ponuke možností si zaručene vyberiete. A ak si z akéhokoľvek dôvodu budete chcieť dopriať kávu bez kofeínu plnohodnotnej chuti, prístroj vám ju vďaka voľbe pre mletú kávu pripraví.   

Špičkové vyhotovenie

Prístroj je v klasickom dizajne s antikorovým povrchom. Jeho čisté line sú zárukou, že ladne zapadne ako do tradičnej, tak aj do modernej kuchyne. Ovládanie spotrebiča je veľmi intuitívne a nádržka pre vodu aj odpadová nádoba sa pohodlne obsluhujú spredu. Vďaka priehľadnej nádobe pre zrnkovú kávu navyše vždy budete vedieť, či máte ešte dosť kávy na ďalšiu šálku.

Robustné 100 % keramické mlynčeky s extrémne dlhou životnosťou zaisťujú tú najlepšiu chuť kávy. Keramický materiál je na mletie ideálny, pretože umožňuje stály prietok vody a extrahovanie najčistejšej esencie kávových zŕn. A na rozdiel od ostatných bežných mlynčekov zabraňuje keramika prehriatiu kávy a jej pripaľovaniu. 

Rozlúčte sa s vodným kameňom

Inovatívne patentovaná technológia spoločnosti Saeco, vodný filter s názvom AquaClean, zaisťuje dokonalú čistotu vody. Vodný kameň vďaka tomuto filtru nebudete musieť odstraňovať až do 5000 šálok a až čas výmeny naozaj nadíde, prístroj vás o tom bude spoľahlivo informovať. Automatický cyklus čistenia prístroju zabezpečuje potrebnú starostlivosť a predlžuje jeho životnosť. 

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 850 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,5 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Príprava dvoch šálok naraz Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Mliečne riešenie
Mliečny systém Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
44,4 cm Hotovo!
Šírka
25,6 cm Hotovo!
Výška
34 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,9 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Saeco HD8904/01 Intelia DELUXE Automatický espresso kávovar s automatickým napeňovačom mlieka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Saeco HD8904/01 INTELIA DELUXE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Automatische Kaffeemaschine Saeco HD8904/01 Intelia DELUXE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Automatische Kaffeemaschine Saeco HD8904/01 Intelia DELUXE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Saeco HD8904/01 INTELIA DELUXE.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií