MS hokej alzaplus segmenty sda v2

Philips Saeco RI9833/11 Syntia Focus Black

Zobraziť katalóg
Philips Saeco RI9833/11 Syntia Focus Black
Automatický kávovar černé, 1400W, 15bar, nádrž 1.2l, tříbarený LED displej, programování oblíbených nápojů, keramický mlýnek, zásobník na kávu 250g, parní tryska, energetická třída A, kovový povrch
Kód:  EAN3520m Produktové číslo:  RI9833/11 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips Saeco RI9833/11 Syntia Focus Black Predaj skončil

Philips Saeco RI9833/11 Syntia Focus Black

Špičkový kávovar Syntia Focus Black od talianskeho výrobcu Saeco. Saeco RI9833 je vybavený obzvlášť tichým mlynčekom kávy s keramickými kameňmi s možnosťou regulácie hrubosti mletia. Práve zomletej kávy má veľký vplyv na chuť a arómu kávy. Nedochádza napríklad k prepáleniu kávových zŕn tesne pred prípravou kávy. Oceníte aj jednoduchú a intuitívnu obsluhu.

Ovládaciemu panelu dominuje veľký farebný displej, po ktorého stranách sa nachádzajú štyri tlačidlá pre prípravu malé a veľké kávy, horúcej vody, pary a nastavenie sily prípadne použitie vopred zomletej kávy. Prístroj umožňuje prípravu až dvoch šálok kávy súčasne. Kávovar je vybavený zásobníkom vody s objemom 1,2 l, zásobníkom na použitú kávu (8-10), zásobník na zrnkovú kávu 250 g, tryskou na horúcu vodu alebo paru, s ktorou je možné vyšľahať aj mliečnu penu na pravé cappuccino. Tlak čerpadla 15 bar.

Kávovar Saeco Syntia Focus Black je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov so sofistikovaným technickým vybavením, ktoré umožňuje maximálne pohodlie pri príprave kávy. Novinkou je tesné uzatvorenie zásobníka na zrnkovú kávu ktoré zaručuje, že káva bude vždy čerstvá.

Parametre a špecifikácie:

Základné:
Maximálny príkon: 1400 W
Tlak čerpadla: 15 bar
Kapacita nádržky na vodu: 1 200 ml
Kapacita zásobníka na zrnkovú kávu: 250 g
Typ ovládania: automatické
Farba: čierna
Energetická trieda: A (v pohotovostnom režime \u0026lt;1 W)

Ostatné:
Keramický mlynček kávy
Saeco Adapting System pre optimalizáciu mletie kávy
Zásobník na kávu
Tryska na cappuccino
Informačný LED displej
Vyberateľná nádržka na vodu
Ukazovateľ množstva vody
Kompaktný a štýlový dizajn

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Saeco RI9833/11 Syntia Focus Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Saeco RI9833/11 Syntia Focus Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Saeco RI9833/11 Syntia Focus Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Saeco RI9833/11 Syntia Focus Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Saeco RI9833/11 Syntia Focus Black.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií