AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips Saeco RI9836/11 Syntia Class

Zobraziť katalóg
Philips Saeco RI9836/11 Syntia Class
Automatický kávovar nerez, 1400W, 15bar, nádrž 1.2l, 3 barevný displej, keramický mlýnek, zásobník na kávu 250g, Pannarello tryska, energetická třída A
Kód:  EAN3520p Produktové číslo:  RI9836/11 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips Saeco RI9836/11 Syntia Class Predaj skončil

Philips Saeco RI9836/11 Syntia Class

Profesionálny automatický kávovar s tlakom čerpadla 15 barov. Prístroj na prvý pohľad zaujme svojim zaujímavým dizajnom, predná a horná strana má nerezový povrch. Displej obsahuje 3 farby: zelenú, červenú a oranžovú. Ovládanie je veľmi jednoduché a pohodlné. Prístroj patrí do energetickej triedy A, spotreba je v pohotovostnom režime menšia ako 1 W. Ak zabudnete kávovar vypnúť, automaticky po jednej hodine prejde na už spomínaný pohotovostný režim, čím šetrí Vaše peniaze. Saeco Adapting Systém umožňuje optimálne mletia kávových zŕn akéhokoľvek druhu kávy. Mlynček je keramický s veľmi tichou prevádzkou. Vďaka jeho precízne pomletej kávy dosiahnete jedinečnej chuti espresa. Kapacita zásobníka na zrnkovú kávu je 250 gramov. Svoje obľúbené nápoje si môžete naprogramovať. Jediným stlačením tlačidla si vyberáte dlhé aj krátke espresso. K prístroju nepostrádateľné patria aj Pannarello tryska pre spenenie mlieka na cappuccino. Zásobník na vodu je ľahko odnímateľný, jeho obsah je 1,2 l.Podľa potreby je možné súčasne pripravovať 2 alebo len 1 šálku. Nezáleží na výške Vašej obľúbenej pohára či hrnčeka, výsuvný dávkovač si ľahko prispôsobíte podľa potreby. Súčasne je možné pripravovať 2 alebo len 1 šálku. S pomocou Saeco Pre-Brewing technológie uvaríte nádherne rozvíjajúcej sa aromatickú kávu, od ktorej sa už neodtrhnete. Do zásobníka na kávovej usadeniny sa vojde 8 porcií, takže ho nemusíte po každom použití vyprázdňovať. Príkon 1400 W.

Parametre a špecifikácie:

Tlak čerpadla:
15 barov

Energetická trieda:
A

Kapacita zásobníka na vodu:
1,2 l

Kapacita nádoby na nemletú kávu:
250 g

Kapacita zásobníka na kávovej usadeniny:
8 porcií

Displej:
Farebný

Mlynček:
Keramický
Veľmi tichý

Funkcia:
Saeco Adapting Systém
Saeco Pre-Brewing technológie
Pannarello tryska
Naprogramovania nápojov
Výsuvná dávkovacie trubice

Príkon:
1400 W

Napájanie:
230 V/50 Hz

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Saeco RI9836/11 Syntia Class Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Saeco RI9836/11 Syntia Class. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Saeco RI9836/11 Syntia Class. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Saeco RI9836/11 Syntia Class. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Saeco RI9836/11 Syntia Class.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií