SAGE BTA735

Zobraziť katalóg
SAGE BTA735
Hriankovač 2400 W príkon, materiál antikoro, počet hrianok: 2, regulácia opekania, funkcia opätovného ohrevu, rozmrazovanie, tlačidlo okamžitého ukončenia, centrovanie a svetelná signalizácia, vyberateľná miska na omrvinky,
Kód:  SAGBT735 Produktové číslo:  BTA735 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAGE BTA735

Hriankovač SAGE BTA735

Ten pravý hriankovač pre naozajstnú rannú idylu

S pevným antikorovým hriankovačom SAGE BTA735 si ľahko pripravíte chrumkavé, rovnomerne opečené plátky chleba. Podiel na tom má predovšetkým špeciálna funkcia automatického usadenia pečiva. Priebeh opekania signalizujú podsvietené LED diódy, teda máte perfektný prehľad o tom, či si v medzičase stíhate napr. uvariť čaj alebo vybrať z chladničky maslo a džem. Jedine s hriankovačom SAGE BTA735 vkročíte do nového dňa riadne nasýtení.

SAGE BTA735 ponúka 6 stupňov opekania

S otočným ovládačom na bočnej strane hriankovača najprv vyberte typ chleba, ktorý sa chystáte opekať. Potom vyberte jeden zo šiestich stupňov opekania a potom už si len vychutnávajte vôňu hrianky a predstavu, ako sa do nej lačne zakusujete.

Rozmrazovanie & funkcia dopekania

S ďalšími tromi tlačidlami na prednej strane hriankovača SAGE BTA735 máte k dispozícii funkcie pre okamžité prerušenie opekania, rozmrazovanie zmrznutého pečiva alebo dopekanie. Máte radi, keď sú hrianky naozaj chrumkavé? S funkciou A Bit More sa opekanie o 30 sekúnd predĺži. Tým si poistíte riadne prepečenie chleba aj v prípade, že by ste na prvý raz netrafili správne nastavenie teploty.


Kľúčové vlastnosti hriankovača SAGE BTA735

  • 6 stupňov opečenia & výber typu chleba (White, Fruit, Brown, Grain, Rye, Crumpet)
  • Lift & Look – skontrolujte, ako sa chleba opeká priamo za prevádzky
  • Rozmrazovanie zmrznutého pečiva & dopekanie (A Bit More)
  • Veľké otvory na opekanie ideálne aj pre silnejšie krajce chleba
  • LED diódy signalizujúce priebeh opekania
  • Jednoduché ovládanie
  • Tlačidlo Cancel pre okamžité vybratie chleba

Dodávané príslušenstvo:

  • Vyberateľná miska na omrvinky

Parametre a špecifikácia

Príkon
2 400 W Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!
Počet hrianok
2 Hotovo!
Funkcie
Regulácia opekania, Funkcia opätovného ohrevu, Rozmrazovanie, Tlačidlo okamžitého ukončenia, Centrovanie, Svetelná signalizácia Hotovo!
Príslušenstvo
Vyberateľná miska na omrvinky Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 400 W Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!
Počet hrianok
2 Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Regulácia opekania, Funkcia opätovného ohrevu, Rozmrazovanie, Tlačidlo okamžitého ukončenia, Centrovanie, Svetelná signalizácia Hotovo!
Príslušenstvo
Vyberateľná miska na omrvinky Hotovo!
Poznámka:
Hriankovač na sklade ✅ Hriankovač u vás do 24 hodín ✅ Hriankovač – široká ponuka ✅ Pohodlný nákup ✅ Topinkovač za výhodnú cenu ✅

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SAGE BTA735 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sage BTA735. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SAGE BTA735.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií