Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Sage SES875CRN

Zobraziť katalóg
Sage SES875CRN
4,6 50 hodnotení
Pákový kávovar tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 2 l, mlynček na kávu, príprava dvoch šálok naraz, s parnou tryskou, ohrievač šálok, nastavenie množstva vody, nastavenie množstva kávy, samočistiaci systém a cappuccino a latte, príkon 1850 W, šírka 31 cm, výška 42 cm, hĺbka 30 cm, hmotnosť 9.7 kg, farba červená
Variant
Kód:  SAGPK809 Produktové číslo:  SES875CRN Stránky výrobcu

Sage SES875CRN

Za vašou obľúbenou kávou teraz už nebude treba zachádzať do kaviarní alebo aj reštaurácií. Kávu si jednoducho spravíte sami jednoducho vďaka vlastnému manuálnemu kávovaru. Poctivo vyrobený manuálny kávovar Sage SES875CRN s príkonom v hodnote 1850 W vám z čerstvo pomletých kávových zŕn vyrobí počas niekoľkých sekúnd to správne espresso, latté alebo cappuccino. Vaša šálka kávy tak bude rovnako lahodná ako z profesionálneho automatického presovača. Ak si neviete predstaviť deň bez mliečne kávy typu latté či cappuccino zavŕšené jemnou penou, zapáči sa vám výkonná parná tryska, ktorá mlieko našľahá. Dôležitá možnosť výberu množstva kávy a tiež vody vás necháva pripraviť si nápoj presne tak, ako vám to vyhovuje. Ďalej je vám k dispozícii vložený mlynček na kávu, vďaka ktorému si kávu pomeliete na obľúbenú hrubosť. Do zásobníkov môžete naliať až 2 l, v takom objeme pákový kávovar Sage vie pripraviť kávu aj pre niekoľkočlennú domácnosť.

Hlavné prednosti pákového kávovaru Sage SES875CRN

  • Kvalitne spracovaný pákový kávovar Sage na prípravu espressa
  • Napeňovacia tryska na vytvorenie hustej mliečnej peny
  • Zabudovaný mlynček na kávu
  • Pasívny nahrievač šálok
  • Možnosť pripraviť dve kávy v rovnakom čase
  • Príkon kávovaru: 1850 W
  • Červená farba a štýlové vyhotovenie

Pákový kávovar Sage SES875CRN s perfektnými funkciami

Výrobca kávovaru Sage venoval pozornosť každej maličkosti, aby ste si celý váš kávový rituál vychutnali do posledného dúška. Pákove espresso je preto vybavený vstavaným nahrievačom hrnčekov, ktorý má za úlohu udržiavať vaše šálky neustále teplé a pripravené na servírovanie kávy. A vďaka tomu sa nestane, že by vaša čerstvo pripravená ranná káva vychladla dôsledkom studenej šálky. Iste sa vám zapáči možnosť si počas chvíľky prichystať dve kávy v jednom čase.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 850 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
2 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Príprava dvoch šálok naraz Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
30 cm Hotovo!
Šírka
31 cm Hotovo!
Výška
42 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi kávovarem SAGE BES875BKS vs. SAGE SES878BTR? Děkuji za odpověď

dobry den zajimal by mne vnitrni prumner sitka za odpoved predem dekuji

Dobrý den, na nově zakoupeném kávovaru je zřejmě nefunkční ukazatel tlaku. Při přípravě kávy zůstává bez pohybu. Jedná se o vadný kus a je potřeba reklamace nebo je problém v nastavení? Moc dekuji.

Dobrý den, je možné u vás zakoupit gumové slepé sítko na čištění? Děkuji moc Milan

Dobrý den, Kávovar mám již 2.5 roku. Pravidelně čistím, měním filtr i těsnění pod hlavou. Nyní začalo těsnění netěsnit dříve než obvykle (cca měsíc po výměně). Další výměna nového těsnění nepomohla, kávovar netlakuje a voda stříká všude okolo. Zkoušel jsem jiné sítko na kávu, stejný výsledek. Jaký postup byste doporučili? Je možné že se kov uvnitř prohnul? Nebo se může jednat o vadnou šarži těsnění?

Dobrý den, všiml jsem si, že na tento kávovar existuje slevový kód ALZADNY20. Mohl bych se prosím zeptat, do kterého data tento kód platí?

Dobrý den, černá varianta má lesklý nebo matný povrch. Děkuji

Hezky den, z jakeho materialu prosim kavovar je? Nerez nebo plast? Dekuji

Dobrý den, v popisu je uvedeno, že je kávovar 30 cm hluboký. Řešíme teď hloubku pultíku, na kterém bude kávovar stát, a proto bych potřebovala vědět, kolik místa zabere kabel. Tj. kolik přesně "čisté hloubky" kávovar opravdu potřebuje. Děkuji.

Dobrý den, jaký je objem bojleru?

123...
Diskusia a poradňa k Sage SES875CRN
Príslušenstvo pre Sage SES875CRN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sage SES875CRN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sage SES875CRN.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií