Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sage SES880BSS

Zobraziť katalóg
Sage SES880BSS
5 5 hodnotení
Pákový kávovar tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 2 l, mliečny systém, šľahač mlieka, mlynček na kávu, príprava dvoch šálok naraz, displej, funkcia horúcej vody, parná dýza, ohrievač šálok, nastavenie množstva vody, nastavenie množstva kávy, časovač, odvápňovací systém, samočistiaci systém, automatické vypnutie a cappuccino a latte, príkon 1680 W, šírka 31 cm, výška 42 cm, hĺbka 30 cm, hmotnosť 9.7kg, farba strieborná
Kód:  SAGPK385 Produktové číslo:  SES880BSS Stránky výrobcu

Sage SES880BSS

Pre vytúženú šálku kávy už nie je také nevyhnutné jazdiť až do kaviarne alebo napríklad reštaurácie. Kávu si s prehľadom dokážete spraviť sami a to len vďaka vlastnému ručnému kávovaru. Moderný manuálny kávovar Sage SES880BSS v príkone s hodnotou 1680 W vám z čerstvo pomletých kávových zŕn zvládne vyčariť za malú chvíľku aromatické espresso či latté alebo cappuccino. Pákový espressovač dokáže vyvinúť tlak až 15 bar, ktorého funkciou je extrakcia kávy. Vytvoríte si tak kúsok kaviarenskej kultúry v pohodlí domova. Ak uprednostňujete kávy obsahujúcej mlieko, ako je cappuccino alebo latté prikryté jemnou mliečnou penou, potom sa práve vám bude hodiť vysokotlaková parná tryska, ktorá mlieko krásne vyšľahá. Dôležitou prednosťou je aj vnútorný mlynček na kávu, ktorý kávu na vami zvolenú hrubosť pomelie. Objem zásobníka na vodu činí 2 l, s tak rozsiahlou kapacitou ručný kávovar Sage bez problémov zvládne obslúžiť aj viacčlennú domácnosť. Komfort zvyšuje displej, na ktorom môžete sledovať priebeh prípravy kávy.

Kľúčové prednosti pákového kávovaru Sage SES880BSS

  • Šikovný pákový kávovar Sage na prípravu kávy v domácich podmienkach
  • Parná tryska na hustú mliečnu penu
  • Interný mlynček na kávu
  • Vstavaný nahrievač hrnčekov
  • Možnosť prípravy dvoch šálok zároveň
  • Praktický displej pre ľahkú kontrolu
  • Ako prevencia proti nehodám slúži bezpečnostná poistka
  • Príkon: 1680 W
  • Tlak: 15 bar
  • Strieborná farba a štýlové vyhotovenie

Pákový kávovar Sage SES880BSS so širokými možnosťami

Výrobca kávovaru Sage premyslel každý detail, aby váš kávový rituál nemal chybu. Manuálny kávovar je preto opatrený integrovaným nahrievačom šálok, ktorý má za úlohu udržiavať prázdne šálky v každom prípade teplé a pripravené na servírovanie kávy. A tak sa nestane, že by vám vaša práve prichystaná káva vychladla kvôli studenej šálke. Iste sa vám zapáči možnosť pripraviť a naservírovať dve kávy súčasne. Ani údržba kávovaru vám nemusí robiť vrásky. V prípade že budú útroby príliš zanesené, prístroj sám upozorní na nutnosť spustiť program na odstránenie vodného kameňa. Ako ochrana proti nehodám funguje bezpečnostná poistka, ktorá kávovar po dlhšej nečinnosti vypne, ak na to zabudnete.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 680 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
2 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody, Časovač, Príprava dvoch šálok naraz, Automatické vypnutie Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza, Mliečny systém, Prídavný šľahač mlieka, Bez mliečneho riešenia Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
30 cm Hotovo!
Šírka
31 cm Hotovo!
Výška
42 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím, jak se vyndává zadní nádoba na vodu, směrem nahoru nebo do pravé strany, jak se zdá z fotografie?

Dobrý den. Prosím jaký je rozdíl mezi tímto kávovarem a vyššími řadami např. BES980 nebo SES990BTR. Tedy kromě jejich vyšší ceny. Děkuji, Vlček.

Diskusia a poradňa k Sage SES880BSS
Príslušenstvo pre Sage SES880BSS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sage SES880BKS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sage SES880BSS.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií