Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Saitek Chess Explorer Pre

Zobraziť katalóg
Saitek Chess Explorer Pre
Šachový počítač
Kód:  MH835a Produktové číslo:  CT12E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Saitek Chess Explorer Pre Predaj skončil

Saitek Chess Explorer Pre

S inteligentním Šachovým počítačem Saitek Chess Explorer Pro můžete strávit nespočet večerů a skvěle se zabavit hrou šachy. Počítač obsahuje 64 hracích levelů, které zahrnují také turnaj a bleskový šach. Ve výukovém programu si můžete nastavit některé pomocné vychytávky jako například 5 tahů zpět, nápověda a varování. Můžete tak experimentovat a zdokonalovat se. Funkce "vhled experta" vám odhalí myšlenkové pochody počítače. Skrze výukový mód se můžete učit z nejznámějších partií minulosti.

Hrací plocha je vybavena senzorickou šachovnicí a LCD displejem s vestavěnými šachovými hodinami
Počítač dokáže nedohrané hry udržet v paměti. Balení zahrnuje AC/DC adaptér.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Saitek Chess Explorer Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Saitek Chess Explorer Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Saitek Chess Explorer Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Saitek Chess Explorer Pro.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií