Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SAKURA STAC 12 CPA/K

Zobraziť katalóg
SAKURA STAC 12 CPA/K
5 5 hodnotení
Mobilná klimatizácia – mobilná, moderný dizajn, energetická trieda A, pre miestnosti 18–36m2, chladiaci výkon 12000BTU/hod, prietok vzduchu 340m3/hod, 3 módy chladenia, ventilátor, odvlhčovanie 36l/deň, kývanie žalúzií, časovač 24hod, diaľkové ovládanie
Kód:  KOSKLIM007 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAKURA STAC 12 CPA/K

Mobilná klimatizácia SAKURA STAC 12 CPA/K nájde využitie predovšetkým v kanceláriách a bytoch, kam nie je možné inštalovať pevnú jednotku. Oceníte ju v domácnostiach so staršími ľuďmi alebo malými deťmi, skrátka kdekoľvek, kde je žiaduce mať príjemné prostredie aj v sparných dňoch. Spoľahlivo si poradí s vnútornými priestormi s výmerou od 18 do 36 m2. Klimatizácia patrí do energetickej triedy A a počas svojej prevádzky vám ušetrí nemalé finančné výdavky. Zaiste poteší prijateľná maximálna hladina akustického tlaku 55 dB. Veľkou prednosťou tejto klimatizácie je možnosť využiť ho ako bežný ventilátor či sušič. Nízka hmotnosť a kompaktné rozmery prispievajú ku skvelej mobilite klimatizácie. 

Kľúčové vlastnosti mobilnej klimatizácie SAKURA STAC 12 CPA/K

  • Mobilná klimatizácia spadajúca do en. triedy A
  • Využiť možno chladenie, vysúšanie alebo ventilátor
  • Vybavené výmennými prachovými filtrami
  • Výkon pre miestnosti s výmerou 18 až 36 m2
  • 12-hodinový časovač
  • Až štyri smery odfukovania vzduchu
  • Pohodlné ovládanie je zaručené vďaka LCD panelu a diaľkovému ovládaniu
  • Kompaktné rozmery a malá hmotnosť
  • Jednoduchá a rýchla inštalácia

Jednoduché a intuitívne ovládanie

Ovládanie klimatizácie SAKURA STAC 12 CPA/K je jednoduché, stačí ju zapnúť, nastaviť a postaviť tam, kam potrebujete. Prítomnosť prehľadného LED displeja a diaľkového ovládania zaručí maximálny komfort. 12-hodinový časovač umožní napríklad nastavenie chladenia tak, aby ste mali doma príjemne pri príchode z práce. Navyše je súčasťou balenia tiež súprava na inštaláciu výfukovej hadice z okna. 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
30 kg Hotovo!
Koeficient využiteľnosti energie EER
2,72 Hotovo!
Kapacita nádoby kondenzátu
3 l Hotovo!
Výška
71,5 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
30 kg Hotovo!

Energetické parametre klimatizácií

Koeficient využiteľnosti energie EER
2,72 Hotovo!

Vlastnosti

Kapacita nádoby kondenzátu
3 l Hotovo!

Rozmery

Výška
71,5 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, muzu poprosit o info jak markantni je rozdil v rezimech ventilatoru? Klimu mam doma, a dle vseho se rozdil mezi nejnizsim a nejvyssim vykonem nijak nelisi. V rezimu nejnizsich otacek klima bezi uplne stejne jako ve strednich ci vysokych otackach, resp neni rozdil nijak znat a to jak hlukem tak vykonem. Proste bezi porad na stejny vykon. Diky

Nedokáže to ochladit místnost ani o stupeň, výrobce si pod pojmem mobilní klimazizace představuje jenom to že na člověka fouká studenej vzduch, to ale neni klimatizace!! Všechny tyhle mobilní klimošky jsou jenom podvod na zákazníky. I když máte dokonale vyřešenej odvod tepla tak to spíš víc topí než chladí, studenej vzduch z toho sice jde, ale ta odvodová hadice je samo o sobě tak rozpálená že musí fungovat jako radiátor, takováhle kontrukce klimatizace prostě nemůže fungovat!

Dobry den, mozem Vas poprosim o rozmer vyfukovej hadice, priemer a dlzka. Dakujem

Diskusia a poradňa k SAKURA STAC 12 CPA/K
Príslušenstvo pre SAKURA STAC 12 CPA/K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAKURA STAC 12 CPA/K.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií